Korting scoren op Black Friday in Almere Centrum

Koopjesjagers, shopliefhebbers en andere fashionista’s hebben vrijdag 29 november ongetwijfeld al in de agenda staan. Die dag is het Black Friday, waarbij ook in Almere Centrum goed wordt uitgepakt met spectaculaire aanbiedingen en kortingen. De meeste winkels zijn bovendien van 10.00 tot 21.00 uur geopend waardoor extra lang kan worden gewinkeld. 

Waanzinnige kortingen en leuke acties
Veel winkels hebben speciaal voor Black Friday bijzondere aanbiedingen of leuke activiteiten bedacht. In sommige gevallen loopt de korting op tot meer dan 50%. Ook valt er vaak voordeel te behalen met kleine prijsjes voor grote merken, twee-halen-één-betalen deals, stapelkortingen of bijzondere producten die alleen deze dag zijn afgeprijsd. Ook de verschillende restaurants in Almere Centrum doen mee waardoor voor, tijdens of na het shoppen met korting kan worden genoten van een heerlijk diner of een gezellig drankje. Je kunt zelfs na het shoppen met korting naar de film in de Nieuwe Bibliotheek en bij KAF kaartjes met korting kopen voor de Broadwayhit Kinky Boots in januari. 

Black Friday is een uit de VS overgewaaid begrip. De dag na Thanksgiving wordt door winkels de start van de kerstperiode gevierd met spectaculaire kortingen. Ook in Nederland is Black Friday inmiddels een populair evenement. Een volledig overzicht van alle deelnemende winkels en organisaties in Almere Centrum en hun acties staat op https://www.almerecentrum.nl/nl/inspiratie/black-friday

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!