Lifestyle Salon & Spa Almere trekt toptalent uit buitenland aan

Niet alleen de klanten komen uit de wijde regio rondom Almere; ook nieuw personeel van Lifestyle Salon & Spa komt van steeds verder, zelfs van over onze landgrenzen. Vanaf deze maand staan er zes nieuwe medewerkers in de luxe salon waarvan twee uit Italië en een uit Turkije. Alle nieuwe medewerkers hebben flinke ervaring in het luxe segment en hebben dankzij de goede reputatie vaak zelf de weg naar de salon in Almere Centrum gevonden. 
 

Hun sporen verdiend
Bijzonder is dat twee van de nieuwe kappers man zijn. Die zijn in de regel moeilijk te vinden of missen net die ervaring die nodig is. Dat is in dit geval geen issue. Eén van hen is de Italiaanse Master Stylist Toni. Hij woont al 20 jaar in Nederland en heeft zijn sporen verdiend bij topsalons in o.a. Amsterdam. Na een korte terugkeer naar zijn geboorteland heeft hij definitief gekozen voor Nederland. Ook de Turkse Topstylist Eren heeft zich onlangs definitief hier gevestigd en klopte aan bij Lifestyle Salon & Spa vanwege zijn specifieke ervaring in het luxe segment in Istanbul. Zo stond hij in de vestiging van de gerenommeerde salon Harvey Nichols in de Turkse hoofdstad. In de spa is de Italiaanse Carlotta begonnen. Zij werkte hiervoor in de wellness centers van onder andere tophotels en cruiseschepen en vond ook zelf de weg naar de salon in Almere. Naast Eren, Toni en Carlotta staan sinds kort Hair Color Specialist Tamara en Allround Stylist Silke in de kapsalon en zorgt Ilse in de spa ervoor dat klanten een ultieme wellness-ervaring beleven.

 

Natuurlijke producten

Ook de ervaring met natuurlijke producten die de nieuwe medewerkers meenemen maakt dat ze een aanwinst zijn voor de salon. “Onze klanten hebben allemaal ander haar en een andere huid. Dat vraagt om gedegen kennis van de ingrediënten en werking van onze producten. De merken die wij gebruiken zijn bijvoorbeeld Aveda en Davine en Comfort Zone die verschillende soorten bloemen, planten en zelfs noten in hun producten verwerken en ieder weer voor andere toepassingen geschikt zijn”, aldus Ronald Elzinga, samen met zijn vrouw Nancy eigenaar van Lifestyle Salon & Spa.
 

Vertrouwen in de toekomst na Coronamaatregelen

De Coronamaatregelen betekenden dat ook Lifestyle Salon & Spa een tijd de deuren heeft moeten sluiten. Nu ze weer open zijn en bovendien dit talent aan zich hebben verbonden, zien Ronald en Nancy de toekomst met vertrouwen tegemoet. Ronald: “Dat veel van onze nieuwe krachten ons zelf hebben gevonden en benaderd bevestigt dat we een goede reputatie hebben. Onze trouwe klanten uit Almere, het Gooi, Amsterdam en zelfs verder hebben zich dan ook al meteen weer gemeld. We hopen daarnaast ook veel nieuwe klanten te kunnen verwelkomen. Om hen kennis te laten maken hebben we een leuke actie. De komende periode kunnen ze zich laten behandelen door een Masterstylist voor het tarief van een Topstylist”.

 

Lifestyle Salon Almere zit aan de Schutterstraat 12 in Almere Centrum.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!