Only for Men blijft service bieden ondanks lockdown

Mannenmodewinkel Only for Men werkt achter de schermen hard om, ook tijdens de lockdown, service en gemak te kunnen blijven bieden. De winkels zijn sinds half december geopend als DHL servicepunt, maar ook werd er in samenwerking met dobbi een instore stomerij en wasservice uitgerold. Deze service is vanaf vandaag beschikbaar via de 16 winkellocaties van de keten.

Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid zijn herstel- en onderhoudsservices toegestaan. Hiervoor hoeft een klant immers de winkel niet te betreden en is het afgeven en ophalen van goederen voldoende. De diensten zijn bedoeld om de klant in noodgevallen tegemoet te komen.

Uitrol stomerij en wasservice na succesvolle pilot
De stomerijservice in de winkel werd eind 2019 als pilot in Voorburg ingezet om het winkelgemak van de man te vergroten. In hetzelfde jaar is dobbi verkozen tot beste stomerij van Nederland. Rens Drost, manager Marketing en E-commerce van Only for Men, zegt over de uitrol van deze dienst in deze bijzondere tijd: “Vooral klanten met wie je een goede relatie hebt, wil je een extra service kunnen bieden. Zeker in deze tijd is het fijn om ergens terecht te kunnen voor herstel en onderhoud van je nette kleding. Door onze samenwerking met dobbi kan dit nu extra gemakkelijk.”

Naast de stoom- en wasservice is er in een aantal winkels ook nog steeds vermaakservice mogelijk. Online aangekochte artikelen, die toch iets te lang blijken, kunnen hiermee precies passend gemaakt worden.

Zoeken naar mogelijkheden met veiligheid en gemak voorop
Om de klant juist nu te ondersteunen, zoekt de mannenmodewinkel constant naar creatieve en veilige mogelijkheden. Zo bieden een aantal vestigingen een shopping service aan huis. Hierbij worden kledingwensen telefonisch besproken en gaat de betaling achteraf via de pin. Vooralsnog is de shopping service beschikbaar bij de filialen in Beek, Doesburg, Geldermalsen, Utrecht Leidsche Rijn, Rosmalen, Veldhoven, Voorburg en Waalwijk.

Een overzicht van de beschikbare diensten vind je op de dienstenpagina van de modewinkel.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!