Ontmoet en groet Kevin Hassing

Van woensdag 6 oktober tot en met zondag 17 oktober is het weer Kinderboekenweek! Ontmoet en groet Kevin Hassing op zaterdag 16 oktober van 10:00 tot 10:30 uur. Hij zal dan zijn zojuist verschenen avonturen jeugdroman “Mus en Kapitein Kwaadbaard en de koers naar de Kraken” signeren.

In het zeewater bij Zeeburgerdam drijft venijn: gif dat afkomstig is van een gigantische octopus. Mus en kapitein Kwaadbaard besluiten op jacht te gaan naar het zeemonster en natuurlijk gaan hun vrienden mee. Maar de tocht is vol problemen en gevaren. De enige die de Kraken ooit heeft gezien, weigert te praten. Onderweg raakt het drinkwater op en stuiten ze op een schip dat rechtstreeks uit de hel afkomstig lijkt te zijn. Kapitein Kwaadbaard is weliswaar weer herenigd met zijn zoon, maar het contact is niet vanzelfsprekend. En dan komt Mus ook nog eens achter een groot geheim…

Kevin Hassing is naast auteur ook (stem)acteur. Eerder schreef hij Mus & kapitein Kwaadbaard en De 5 Slangen, het eerste deel over Mus. Dit boek stond op de Tiplijst van de Nederlandse Kinderjury 2021 en was genomineerd voor de Hotze de Roosprijs 2021. De sfeervolle illustraties zijn gemaakt door Linde Faas.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!