Sprinter Almere opent op 21 november haar deuren

Op maandag 21 november om 12:00 uur opent Sprinter Almere haar deuren. Op donderdag 24 november organiseert Sprinter Almere een openingsactie tijdens de koopavond vanaf 17:00 uur.  

De nieuwe Sprinter winkel in Almere, te vinden op Stationsstraat 37, opent maandag 21 november om 12:00 uur haar deuren voor de inwoners van Almere en omstreken. Deze Sprinter winkel voegt zich bij de drie andere Sprinter winkels die eerder dit jaar zijn geopend in Nederland. De Sprinter winkel in Almere zal met haar Spaanse heritage een nieuwe winkelervaring gaan bieden aan het winkelend publiek in deze stad én gemeente. Met haar 832m2 biedt Sprinter Almere een bijzondere winkelervaring aan met een divers assortiment aan sportartikelen. Zo worden er producten voor meer dan 25 sporten aangeboden van bekende A-merken zoals Nike, adidas, PUMA en vele anderen.

Sprinter is een van oorsprong Spaanse sportretailer, opgericht in Elche - Spanje. Het hoofdkantoor is gevestigd in Alicante - Spanje. Sinds 1995 is Sprinter actief in de sportretail met haar eerste winkel in Valencia. Inmiddels zijn er al meer dan 200 Sprinter winkels te vinden in diverse landen zoals Spanje en Portugal. Sinds kort breidt dit aantal zich uit met winkels in Nederland en webshops in Italië en Frankrijk. 

 

Op donderdag 24 november organiseert Sprinter Almere een openingsactie waarbij de eerste 100 klanten een voucher van €20,- krijgen die zij deze avond kunnen gebruiken als zij een aankoop doen met een minimale besteding van €50,-. De openingsactie start tijdens de koopavond om 17:00 uur en zal duren tot de eerste 100 klanten hun voucher hebben ontvangen. De winkel is tijdens de koopavond tot 21:00 uur geopend. 

Bij Sprinter Almere zal je sport- en vrijetijdsmode gaan vinden, samen met accessoires en materialen voor het beoefenen van vele sporten zoals: hardlopen, fitness, voetbal en wandelen. Ook als je op zoek bent naar de juiste kleding en accessoires voor wintersport, wielrennen, tennis, hockey, padel en vele andere sporten kan je vanaf aankomende maandag 21 november bij Sprinter Almere terecht. Deze store heeft een breed assortiment aan producten van toonaangevende sportmerken, zoals Nike, Adidas, PUMA, The North Face, FILA en Asics. Kortom: een solide aanbod in sportmode, met toonaangevende merken en een portfolio van eigen merken op het gebied van sport en lifestyle. 

In de toekomst verwacht Sprinter in Almere niet alleen te dienen als een facilitator in sport- en vrijetijdsmode, accessoires en materialen, maar ook als een ontmoetingsplek voor sportfanaten van ieder niveau. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!