Wethouder Maaike Veeningen opent de schaatsbaan op het Forum

Met het doorknippen van een lintje en onder het toeziend oog van twee ijsprinsessen, opende wethouder Maaike Veeningen van Economische Ontwikkeling, Mbo en hbo, Ontwikkeling Centrum Stad, Stedelijke vernieuwing, Sport, Diversiteit en Inclusiviteit officieel de schaatsbaan op het Forum. Daarna werd het aanwezige publiek door Elsa en haar ijsvriendin Anna uitgenodigd een rondje te schaatsen bij Ally on Ice. Er was live-muziek en Omroep Almere startte met live radio maken vanaf de ijsbaan. Daarna speelde Bertus Bigband vanaf de ijsbaan. Elsa bleef ook nog even voor een ontmoeting en fotomomentje met de aanwezige kinderen.
 
Tot en met zondag 8 januari staat de grote overdekte schaatsbaan met écht ijs op het Forum. Initiatiefnemer is UMB Group, de nieuwe eigenaar van het winkelgebied tussen de Schutterstraat en de Esplanade. Zij werken samen met de ondernemersvereniging OVSA voor de logistieke invulling. 

De toegang is € 2,50 per uur maar shoppers krijgen bij deelnemende winkels een vouchers voor één uur gratis schaatsen. Ook op vertoon van de Almere Centrum klantenkaart kan er gratis geschaatst worden. Er zijn diverse speciale uurtjes, bijvoorbeeld voor de allerkleinsten of voor senioren. Meer info over de openingstijden, speciale tijden etc. zie www.almerecentrum.nl/schaatsbaan

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!