Bovenaan de trappen in de Schutterstraat vind je Restaurantplein Belfort. Een must-visit tijdens en na het shoppen, want je hebt hier een grote keuze aan restaurants. Het is de place-to-be voor liefhebbers van de smaken uit diverse wereldkeukens. Of je nu houdt van Spaanse tapasJapanse sushiGriekse mezedesItaliaanse ovenpizza’sKoreaanse barbecueJavaans-Surinaamse kip, de Franse keuken of Amerikaanse burgers, je vindt het hier allemaal.

Wil jij deze wereldkeukens proeven? Dat komt goed uit! We verloten namelijk elke twee weken een dinerbon t.w.v. €75,- via deze pagina! Kans maken is simpel. Vul het onderstaande formulier in en geef aan wat "Njang Swietie" betekent!

Je kan elke twee weken meedoen met een nieuwe winactie dus houd de pagina in de gaten. Wil je liever een seintje krijgen wanneer er weer een nieuwe winactie is? Meld je dan via het onderstaande formulier in voor een reminder mail!

Maak dubbel kans!

Naast deze actie verloten we nog een dinerbon t.w.v. €75,- per restaurant. Like en comment de winactie op onze Facebook en maak kans. Doe vooral met beide acties mee om jouw kans van winnen te verdubbelen!

Naar de winactie »
Gerechten Madame Jeanette

Win een dinerbon voor Madame Jeanette t.w.v. €75,-

Deze winactie loopt tot 8 december. Kom vanaf 9 december terug voor de zevende winactie!

Let op: gebruik geen emoticon's bij het invullen.

Restaurantplein Belfort

Wil jij in Almere Centrum genieten van werelde smaken? Kom dan naar Restaurantplein Belfort! Ontdek verschillende wereldse keukens aan één gezellig plein. Neem via de onderstaande button alvast een kijkje in de keuken!

Ontdek wereldse smaken »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!