24 t/m 26 september 2021

Ontdek het Almeerse culturele aanbod op het Uitfestival Almere van 24 t/m 26 september 2021 in Almere Centrum. In 2019 waren er meer dan 80 artiesten en 120 voorstellingen en werd het culturele seizoen goed afgetrapt. Het gehele weekend stond in het teken van muziek, theater, film, dans, kunst en cultuur.

Helaas kan het festival in 2020 niet doorgaan, naar verwachting zal het Uitfestival Almere weer plaatsvinden in het weekend van 24 t/m 26 september 2021.

Veel bezoekers op eerste editie Uitfestival Almere

Met het Uitfestival Almere werd de start van het Almeerse culturele seizoen gevierd. Naast open dagen bij de culturele instellingen in Almere waren er optredens van Almeerse koren en muziek- en dansverenigingen.

Ook was er straattheater in het centrum, een Fantasy Parade, een openlucht bioscoop, de opening van het pop-up kunstpaviljoen ‘Labyrinth of the Senses’ en een kunstenaarsplein op het Belfort. Verder vond de Popronde plaats en de start van de expositie ‘the bigger picture’ van de Chinese kunstenaar Liu Bolin in KAF. Bovendien was het Dutch Digital Art museum Almere geopend. 

Lees verder...

Tabitha

Optreden Tabitha in Almere Centrum

© Sven Kraaijenbrink

Fantasy Parade

Straatmuzikant tijdens het Uitfestival Almere in Almere Centrum. Onderdeel van de Fantasy Parade

© Sven Kraaijenbrink

Platenmarkt

platenmarkt op Uitfestival Almere 2019 Almere Centrum - fotografie Not Your Average

© Sven Kraaijenbrink

Straattheater

Robot van Theatergroep Vis à Vis in Almere Centrum tijdens het uitfestival

© Sven Kraaijenbrink

Open dag culturele instellingen

Gitaarles bij CKV in Almere Centrum tijdens het uitfestival

© Sven Kraaijenbrink

Mede mogelijk gemaakt door..