Informatie over het Coronavirus en de maatregelen in Almere vind je hier.

Citymall Almere

Citymall Almere is één van de grootste winkelgebieden in heel Nederland en wordt als bijzonder ervaren door haar eigentijdse architectuur. Met cultuur, theater, bioscoop en vele horecagelegenheden biedt Citymall Almere jou een leuke dag weg. Maar ook zeker voor het shoppen ben je aan het goede adres in het winkelcentrum van Almere. Het grote aanbod in damesmode, mannenmode, lifestyle, elektronica en ga zo maar door zijn te vinden in het bruisende hart van Almere.

Met 130 verschillende winkels in alleen al Citymall Almere kun je een heerlijk dagje vertoeven in Almere. Benieuwd welke winkels er allemaal zijn? Bezoek de winkelpagina en bekijk op welke locaties jouw favoriete winkels zitten.

Parkeergarages

Almere Citymall is te bereiken met eigen vervoer of door gebruik te maken van het openbare vervoer. De bezoekers die met eigen vervoer de Citymall bezoeken, kunnen terecht in de vijf parkeergarages in en rondom het winkelcentrum van Almere:

Krakelinggarage
Schippergarage
Hospitaalgarage
Flevogarage
Muntgarage

Kom je met de fiets, maak dan gebruik van de fietsenstallingen in het centrum. Hier kun je jouw fiets bewaakt, droog en gratis parkeren tijdens de openingstijden van de Citymall Almere.

Fietsenstalling Hospitaaldreef
Fietsenstalling Stadhuispromenade
Fietsenstalling Schrijverstraat

Kun je niet genoeg krijgen van Citymall Almere en wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws in en rondom Almere Centrum? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en geniet van de allerlaatste nieuwtjes en evenementen. We zien je graag (terug) in Almere!

Plan je bezoek

Kom je met de auto of liever met OV? Plan je bezoek en ontdek de makkelijkste route om in Almere Centrum te komen. 

Tot snel!

Middagje shoppen?

Blijf een nachtje slapen

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!