Bekijk hieronder de eerst aangekondigde Green Friday acties van Almere Centrum!

Op vrijdag 25 november is het naast Black Friday óók Green Friday! Bekijk hieronder hoe je verantwoord kan profiteren van op deze speciale dag!

Bekendmaking Acties 

Wil jij het complete overzicht van Green Friday acties liever als e-mail ontvangen? Geen probleem! Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Green Friday lover

Op vrijdag 25 november is het Black Friday! Een dag met spectaculaire kortingen. Dit jaar is er extra aandacht voor duurzaamheid in Almere Centrum. Ben jij benieuwd wat Almere Centrum aan duurzaamheid doet tijdens Black Friday, of eigenlijk:  Green Friday? Wij geven je graag wat tips!

Doe inspiratie op!

Swap till you drop!

In de voormalige Brunawinkel aan Forum 7 wordt van 25 t/m 27 november een kledingruilbeurs ingericht. Vanaf 18 november kan bij Second Aesthetics en Moon & Roos gebruikte kleding worden ingeleverd in ruil voor een voucher. Daarmee kan op alle drie de dagen van het Black Fridayweekend een ander vintage kledingstuk worden uitgezocht bij de kledingruilbeurs op het Forum 7. Op de kledingruilbeurs kan ook rechtstreeks kleding worden ingebracht in ruil voor een ander kledingstuk. De kleding die na afloop overblijft wordt door Almere Centrum gedoneerd aan Zending over Grenzen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!