De hipste koffiehotspots

Dorst gekregen van het shoppen? Neem dan even een koffiepauze bij één van deze hotspots.

Over smaak valt niet te twisten, wel over passie en vakmanschap! Eigenaren Inge en Martijn van ICE&CO zijn gecertificeerd barista. Hier moet je zijn voor de perfecte koffie. Ontdek ook hun passie voor ijs. 

Een lekker bakkie koffie geserveerd met een vrolijke glimlach. Daar zorgt het personeel van Tante Truus, gerund door mensen met een beperking, voor. De huisgemaakte appeltaart is wereldberoemd in heel Almere. Leuk voor je mini me is de babyccino.

Mockamore is het koffiezaakje waar je zeker nog eens terugkomt. Zoals de koffie daar gemaakt wordt, maakt niemand anders koffie.

Gun jezelf een verwenmomentje bij Barista Café Almere-Stad. De uitgebreide menukaart met quality coffee, gebak, sandwiches, borrelhapjes en smoothies laat je op elk moment genieten.

Mario Drewes opende twintig jaar geleden zijn eigen koffie- en theespeciaalzaak Bij Drewes. Met voor elke koffie- en theeliefhebber wat wils. Je kunt hier ook terecht voor originele cadeaus.

De donuts van Dunkin’ zijn niet alleen erg lekker, ze zien er ook heel feestelijk uit. Kies voor favorites als de Boston Creme en Strawberry Rainbow donut of seizoensgebonden limited editions.

Waar vind ik deze koffiehotspots?

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!