De trends van deze winter

Nog geen idee hoe jouw outfit er uitziet deze feestdagen? Styliste Denise  Speelman geeft je een update van de laatste modetrends om je look helemaal af te maken.

Paars

Paars is helemaal terug van weggeweest! Super leuk om je basics te combineren met allerlei teinten paars. Dat fleurt je outfit helemaal op.

Ruit

De ruit is deze winter niet weg te denken. In elke winkel, bij elk kledingmerk en zelfs in accessoires zie je de ruit terug. Je hebt ze in verschillende soorten, van groot tot klein en om subtiel te combineren voor een touch of tartan.

Cognag/camel

Wat je met de koudere dagen natuurlijk wilt hebben is een fijne trendy jas. Scoor dit najaar een cognac/camel kleurige coat. Heel stijlvol en makkelijk te combineren.

Rood

Ook rood en dan vooral het diepe, mooie wijnrood, mag dit najaar niet in je kast ontbreken. Voeg het toe in je garderobe door bijvoorbeeld een mooie sjaal of colbertje te kopen in deze kleur. Ook leuk om een heerlijke wintertrui in deze kleur te combineren met een donkere jeans.

Cowboy look

Eentje die we nog niet eerder zo gezien hebben als nu, is de cowbow look. Je mag je dit seizoen helemaal kleden als een cowboy, te leuk! Je hoeft natuurlijk niet helemaal all in te gaan, maar wat wel echt een dingetje is dit jaar zijn de cowboylaarzen. Lang, kort, effen of juist met heel veel kleuren - ze zijn er voor iedereen en ze zijn top!