5X Koffie To Go

Zin in een dampende beker vol cappuccino om je handen te verwarmen of snak je naar een heerlijke dosis energie door een smaakvolle espresso? In Almere Centrum kan jij je favoriete koffie afhalen. Bekijk hieronder 5 winkeltips voor jouw koffie to go. Bij deze horecazaken kan je ook een overheerlijke lunch afhalen. Van salades tot belegde broodjes. Check het gauw.

 

1. Barista Café

De koffies van Barista Café zijn af te halen. Van een klassieke cappuccino, latte macchiato tot power lattes zoals de blue butterfly latte en chai tea latte. Wanneer je toch bij Barista Café afhaalt, ga dan ook voor hun huisgemaakte taarten, cupcakes en koekjes. Toch meer van de hartig? Bij Barista Café kan je ook heerlijke belegde broodjes en salades afhalen! 

2. Starbucks

Ook zo dol op de koffies van Starbucks? Deze zijn gewoon af te halen. Ga lekker voor de over de top caramel macchiato mét slagroom of voor een blonde vanille latte. Ook lekkere snacks zijn af te halen, zoals sandwiches, carrot cake en yoghurt met vers fruit. Zo heb jij een complete ontbijt of lunch voor onderweg.

3. Bagels & Beans

Ook zo een trek in een warme bagel met creamcheese en wilde zalm? Gelukkig zijn de bagels van Bagels & Beans af te halen. Zo kan jij thuis of onderweg lekker genieten. Naast de overheerlijke bagels, kan je ook een koffie to go meenemen.

4. Dunkin Donuts

Strawberry Rainbow, Boston Cream, French Vanilla... Dit zijn natuurlijk de Donuts van Dunkin Donuts! Ga dan ook lekker voor een warme koffie of thee. In je ene hand een lekkere donut en in de andere een warme beker koffie. Dat is pas een verwennerij. Haal jouw favoriete donut én drankje op aan de stationsstraat 26. 

5. Drewes Koffie en thee speciaalzaak 

Drewes, te vinden in Almere Centrum, is de perfecte plek voor mensen die van koffie houden. Mario Drewes, die al op twaalfjarige leeftijd wist dat hij zijn eigen winkel wilde openen, begon zijn eigen koffiewinkel in 1997 in het centrum van Almere. Bij Drewes is kwaliteit erg belangrijk, en dat merk je in hun brede selectie koffie. Ze bieden verschillende soorten koffie, van de zachte Milano blend tot de bijzondere Kopi Loewak, die iedereen zal aanspreken die van koffie houdt. Of je nu ter plekke wilt genieten van een lekker kopje koffie of voor onderweg, Drewes heeft voor iedereen iets te bieden. Ontdek de wereld van koffie bij Drewes, waar passie en kwaliteit samenkomen om jouw smaakpapillen te verwennen.

Afhaal

Wil jij weten welke horecazaken nog meer aan afhaal doen? Bekijk de pagina hier.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!