Onze interieurtips...

Volg onze route langs de leukste interieurwinkels in Almere Centrum! Wij hebben de leukste tips voor velvet bankjes, meubels van teddystof en trendy details. Weten waar iets vandaan komt? Check het hieronder! Of vraag het aan ons via Instagram @almerecentrum.

1. Kaky

Wij vonden Kaky écht het bezoeken waard. Hier vind je buitengewone woonaccesoires. Zo spotten wij hier zwevende lampjes, servies met grafische prints en colorblocking fauteuils. Wist je dat je hier zelf een kaars kunt knippen? Écht leuk om zelf te doen. Wij probeerden het uit met behulp van een medewerker.

Bij Kaky krijg je ook met alle plezier en vakkundig interieuradvies.

2. Cadeau Chateau

Op zoek naar kunstzinnige decoratie? Dan moet je écht langs bij Cadeau Chateau. Deze cadeauwinkel heeft kunstzinnige schilderijen en unieke beeldjes. Je kunt uren blijven kijken naar de kleurrijke vaasjes en lieve tekstjes voor aan de wand. 

 

 

3. Sukria

Houd jij van de Oosterse sferen? Dan is Sukria dé plek voor jou! Bij Sukria vind je interieuritems met een Oosterse touch. Dit geeft rust, gezelligheid en warmte in je huis. Waan jezelf in het Oosten en breng deze knusse sferen in huis. 

4. Beter Interieur

Stap naar binnen bij Beter Interieur voor prachtige banken en heerlijke bedden. Wij zijn neergeploft op de grote velvet banken. Net alsof je thuiskomt! Liefhebbers van marmer zijn hier ook op de juiste plek. Groen marmer is onze favoriet!

 

Meer inspiratie

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!