6x plekjes voor lekkere appeltaart in Almere Centrum

Zin in een lekker stukje appeltaart? Dan ben je in Almere Centrum aan het juiste adres! Duik eens naar binnen bij Tante Truus waar je van de heerlijke zelfgebakken appeltaart kunt genieten. Waar je de lekkerste appeltaart in Almere Centrum eet? Wij hebben 6 plekken voor je op een rijtje gezet, zodat je je daar niet meer druk over hoeft te maken! Waar ga jij naar toe?

Tante Truus Lunchroom 

Wereldberoemd in Almere: de appeltaart van Tante Truus! Dit restaurant heeft een gezellige en ongedwongen sfeer en is ook leuk voor kinderen. Ze bestaan al jaren en maken de appeltaart helemaal zelf. Laat je verrassen! 

Barista Café 

Een plek waar de ambacht van koffie maken en de huiselijke sfeer samenkomen. Bij Barista Café drink je niet alleen een kop koffie, je geniet ervan. Dit, samen met een heerlijk stuk huisgemaakt stuk appeltaart, zorgt voor een perfect rustmomentje. Dat komt mooi uit tijdens het shoppen! 

Brasserie de Bergerrie 

Bij de Bergerrie scoor je een heerlijk stukje huisgemaakt appeltaart, dat volgens oud familierecept wordt gemaakt. 2,5 uur in de oven gebakken met amandel – kaneel ijs en een advocaat roomsausje. Die appeltaart moet dus wel heerlijk zijn. Ze zijn te vinden op de Grote Markt in het centrum. Eet smakelijk! 

De Beren 

Met uitzicht over het Weerwater kun je bij De Beren genieten van (bere)lekkere appeltaart. Al vanaf 11.00 uur kun je terecht voor een stuk om even te ontspannen. Perfect dus voor een pauze tijdens het shoppen of om even goed bij te kletsen. 

Mockamore 

Mockamore is ontstaan uit liefde voor koffie en lekkernij. Alles wordt met aandacht gemaakt en dat proef je! Durf jij het aan om hier appeltaart te gaan eten? Hij is zo lekker, voor je het weet kom je er vaker… 

Hudson Bar & Kitchen 

Appelkruimeltaart met slagroom… Als je wil met een bolletje vanille ijs erbij. Deze variant van de appeltaart vind je bij Hudson Bar & Kitchen, het restaurant met traditionele Amerikaanse gerechten. Deze moet je gewoon geproefd hebben!