Arrangement Diner + Film

Het is weer tijd om te genieten van een avond vol lekker eten en entertainment, dankzij de Diner & Film Arrangementen van drie geweldige restaurants. 

 

De Beren: Een Complete Avond voor €39,95 

Bij De Beren bieden ze een Diner & Film Arrangement aan voor €39,95 per persoon. Dit arrangement omvat een driegangenmenu en een bioscoopkaartje voor een film naar keuze. Het is de perfecte manier om te ontspannen en te genieten van een smakelijke maaltijd, gevolgd door een filmavond. 

 

Kimono: All You Can Eat vanaf €37,40 

Bij Kimono ontvang je een cadeaukaart voor een All You Can Eat-menu in het restaurant, samen met een bioscoopkaartje voor €37,40. Je kunt dit arrangement op twee manieren regelen. Je kunt de film van tevoren zelf reserveren, zodat je zeker weet dat je naar de film kunt gaan die je wilt zien, en je krijgt achteraf een code voor de betaling van de film. Of je kunt bij je bezoek aan Kimono aangeven dat je gebruik wilt maken van het arrangement. Kimono zal je dan voorzien van een voucher met een code voor het eten en een aparte voucher voor de film. Je hebt 2 jaar de tijd om van de vouchers gebruik te maken. 

De Bierfabriek: Kippetje, Bier en Film voor €29,50 

Bij De Bierfabriek kun je genieten van hun beroemde boerderijkippetje en een huis gebrouwen biertje, gevolgd door een film naar keuze bij Kinepolis, alles voor €29,50. Als je de volgorde wilt omkeren en eerst de film wilt zien en daarna dineren, kan dat ook. Het Bierfabriek Cinemenu een kippetje, biertje, dessert en een bioscoopkaartje, allemaal voor dezelfde prijs. 

Er zijn enkele belangrijke regels voor het Bierfabriek Cinemenu: 

·       Geldig van maandag t/m donderdag. 

·       Vouchers zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van aankoop. 

·       Alleen geldig voor standaardfilms. Voor 3D-films is een toeslag van toepassing en 
ze zijn niet geldig op evenementen als Ladies Night en Bier Burgers & Blockbuster. 

Vooraf reserveren is verplicht via e-mail naar almere@bierfabriek.com. 

Kortom, deze arrangementen bieden een leuke manier om een avondje uit te plannen. Of je nu wilt genieten van lekker eten en daarna een film wilt kijken, of andersom, er is voor ieder wat wils.  

Heb jij al een afspraak staan om te genieten van dit arrangement voor een gezellige avond?  

 

 

Voor meer inspiratie...

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!