Must do's voor jou en je bff

Tijdens Bestfriendsday vier je de vriendschap en is het de perfecte dag om samen met je beste vriendinnen iets leuks te gaan doen in Almere Centrum. Maar dit mag natuurlijk op ieder moment van het jaar! De leukste uitjes om met je vrienden te doen vind je in dit lijstje. Benieuwd waar jij samen op deze dag jullie vriendschap kunt vieren? Ontdek 5x de leukste uitjes voor met vrienden in Almere Centrum. 

Potje gamen 

Fanatiek ingesteld en zijn jullie een dreamteam als jullie samen een spelletje spelen? Ga dan naar The Game Box toe om samen alle high-scores te verbreken. Daag elkaar uit met een potje air-hockey, op de race simulator of met de basketbal! Wint jouw best friend alles? Dan moet hij of zij een ijsje halen bij Banketbakkerij Schep aan de overkant (Win-win situatie!). 

Biertje d’r bij? 

Reserveer samen met je beste vriendengroep een van de tap-tafels bij de Bierfabriek en je hebt gegarandeerd een leuke avond! Bestel een proeverij van drie eigen gebrouwen biertjes en scoor een handje voel doppinda’s. Must-try op de menukaart is het boerderijkippetje! Wist je dat de schillen van de pinda’s gewoon van tafel mag vegen als je er klaar mee bent? 

High t-… eh wine! 

Zijn jullie goed in samen eten? Benut je kwaliteiten en duik tussen 15.00 en 17.00 uur het terras op voor een high wine! Bij Hudson Bar & Kitchen worden jullie feestelijk ontvangen met een glas cava. Start met Lazy Sunday Nacho’s en eindig met de Hudson pastry’s! Meer zin in streetfood? Ga dan is kijken bij Streetfoodbar LOU

Shop till you drop! 

Wie geeft de beste tips voor jouw nieuwe outfit? Juist, je beste vriend of vriendin, omdat ze lekker eerlijk zijn! Kom winkelen in Almere Centrum en shop bij internationale merken als Pull & BearPrimarkRituals, Zara, H&M en Costes. Loop langs unieke winkeltjes met de #shoptillyoudrop shoproute of ontdek de bijzondere boetiekjes met de #036Winkeltjes.  

Happy hands & happy feet 

Je nagels laten lakken en bijkletsen tegelijkertijd? Ideaal! Gun jezelf en je best friend wat ontspanning en boek een duo-behandeling in een van de spa’s in Almere! Ga voor een zomers tintje bij Cream Beauticians, laat je voeten onder handen nemen in de Urban City Spa van Rituals of laat je verwennen bij Lifestyle salon & Spa

Nog meer tijd spenderen met je beste vriend(in)? Bezoek deze locaties voor de lekkerste koffie en houd de evenementenpagina goed in de gaten voor de leukste uitjes in Almere Centrum! En is jouw vriend of vriendin een echte bierliefhebber? Ga dan samen op pad en maak je eigen kroegentocht!