Borrel hotspots in Almere Centrum

Zin in een borrel én een leuke avond? Almere Centrum heeft gezellige horecapleinen, dus je hopt van het ene café zo door naar het andere. Volg de route en je komt langs de leukste borrelplekken. Van de moderne bruine kroeg tot oergezellige cafés. Veel plezier!

Café ’t Boemeltje

Voor een oergezellig eetcafé ga je naar Café 't Boemeltje op het Stationsplein. Verschillende bieren, lekkere borrelhapjes en vriendelijk personeel. 

Café Cheers

Een Amsterdams café in het centrum van Almere, dat is Café Cheers. Bekend van 'Biertje voor een liedje' en 'De zingende barman' is Danny Lit. Ook voor live muziek ben je hier aan het juiste adres.

ANNO

Zeg je ANNO, dan zeg je cocktails! Ga voor een klassieker als een Dark and Stormy of drink een van de specials als de Pornstar Martini. Eén ding is zeker: deze professionals shaken de perfecte cocktail voor je.

Rosita’s

Waan je een avondje in Mexico! Geniet van Mexicaanse snacks, goede cocktails of sangria bij Rosita's. Happy hour op vrijdag en zaterdag. Do we need to say more?

Grand Café Le Baron

Gezellig, een uitgebreide drankenkaart en voor veel mensen toch een stukje nostalgie in de stad. Grand Café Le Baron noemt zichzelf niet voor niks de huiskamer van Almere. Een knusse avond gegarandeerd!

SOOF

SOOF, de moderne bruine kroeg van Almere. Bierliefhebbers kunnen hier hun lol op, want ze hebben een uitgebreid assortiment aan speciaal biertjes. Ook de keuze op de tap is het proberen waard.

Eetcafé Den Enghel

Een glas bier, goed gezelschap en lekker eten; meer heb je niet nodig voor een gezellige borrelavond met vrienden. Bij Den Enghel kom je voor speciaal bier, een babbel zonder gedoe en pubquizes.

Strand22

Hét nieuwe strandpaviljoen van Almere mag natuurlijk niet ontbreken. De locatie is bijzonder, de menukaart divers. Strand22, de perfecte plek voor een borrel!

Route borrel hotspots

Volg de route en je komt vanzelf langs de leukste borrelplekken!

Ga naar de route »
Borrel hotspots Almere Centrum

Meer inspiratie? - Bekijk onze tips.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!