Bubble tea in Almere Centrum

Bubble tea is razendpopulair en nu dus ook op meerdere plekken in Almere Centrum te drinken. Dit drankje komt uit Azië en wordt ook wel BOBA genoemd. Het is eigenlijk zoete thee met melk, fruitsiroop en tapioca parels. Deze pareltjes zijn heel chewy. Het heeft iets weg van gummi beertjes. Ze hebben verder weinig smaak, maar zien er wel heel gezellig uit. Ontdek de 'bubble tea' hotspots in Almere Centrum! 

Boba Time

De nieuwste aanwinst van Almere Centrum is Boba Time. Van de verfrissende theesmaken met fruitige popping pearls tot de klassieker met milk tea en chewy tapioca bolletjes. Ben jij meer van de matcha? Ook dan ben je hier aan het juiste adres, want de 'matcha milk tea' is favoriet! 

Yami Yami

Voor de beste Aziatische gerechten moet je bij Yami Yami zijn. Combineer je favoriete wokmaaltijd met een boba tea en je kan er weer even tegenaan. 

Tea one

Aardbei, kiwi, cassis en passievrucht. Slechts een kleine greep uit de vele smaken. Combineer dit met verschillende smaken balletjes en je hebt de bubble tea van Tea One.

MultiVlaai

De lekkerste vlaai haal je natuurlijk bij MultiVlaai. Maar wist je dat je hier ook terecht kan voor je favoriete bubble tea? Ze hebben tegenwoordig ook een gezellig zithoekje waar je kan bijkletsen onder het genot van een (vegan) taartje en een bubble tea. Wat een verwennerij!

Wok to You

Wokgerechten gaan hand in hand met bubble tea. Bij Wok to You scoor je beide! Alle gerechten kunnen onderweg, thuis en in het wokcafé gegeten worden. Enjoy!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!