Taart in Almere Centrum

Heb je iets te vieren? Of gewoon zin om jezelf te trakteren op iets zoets? In Almere Centrum zijn er genoeg banketbakkerijen om toe te geven aan jouw cravings! Ontdek waar je naartoe moet voor de lekkerste taarten en koekjes.

MultiVlaai

De lekkerste vlaaien haal je natuurlijk bij MultiVlaai! Van de klassieke rijstevlaai met slagroom tot de Bossche Bollentaart. Ook verkopen ze vegan en lactosevrije gebakjes en overheerlijke macarons, cannelloni en bubble tea. Wist je dat je hier ook gezellig kunt zitten? Lekker bijkletsen, taartje eten en koffietje drinken. Wat een verwennerij!

Dunkin' Donuts

Ken jij de Boston Cream-donut van Dunkin' Donuts al? Deze donut is rijkelijk gevuld met banketbakkersroom en als finishing touch ondergedompeld in chocolade. Loopt het water je al in de mond? Dunkin' Donuts verkoopt nog zoveel meer soorten donuts. Van de smaken Strawberry Rainbow tot Stroopwafel. De donuts zijn een heerlijk verwenmomentje. Ook leuk om te trakteren! 

Hema

Waar je ook altijd lekkere taarten kan halen is bij HEMA. Van dripcakes tot fototaarten. HEMA heeft voor ieder wat wils! Naast de taarten verkoopt Hema ook petit fours en vergeet natuurlijk de overheerlijke tompouces niet. 

Bakkerij Soussi

Ben jij echt een zoetekauw? Dan is Bakkerij Soussi the place to be! Hier eet je verschillende Marokkaanse lekkernijen. Veel op basis van amandelen en suikerstroop. Oeh zo lekker! Ook verkoopt Bakkerij Soussi verschillende soorten glutenvrije taarten. Van Raffaello tot Oreo. Die moet je geproefd hebben!

The Black Cockatoo

Heb jij de taarten van The Black Cockatoo weleens geprobeerd? Alle taarten zijn vrij van melk, boter en eieren. Ideaal als je lactose intolerant of vegan bent! Je hebt de keuze uit Oreo, Snickers, Pistache en chocoladetaart. Zo lekker!

Schep

Banketbakkerij Schep is een must-visit voor jouw gebak. De van oorsprong Amsterdamse banketbakker verkoopt de lekkerste taartjes! Van chipolata- tot slagroomtaarten. Zoek je iets specifieks? Schep maakt ook speciaal voor jou custom made taarten! 

Dieuws Bakkerij

Ben jij dol op taarten, cupcakes, koeken en brownies? Dan is Dieuws Bakkerij the place to be! Hier geniet je van zoete patisserie. Al het lekkers kan je daar eten. Ook is er de mogelijkheid om het mee te nemen. Tip: de koeken worden volgens een uniek recept gemaakt en moét je geproefd hebben en wist je dat Dieuws Bakkerij ook thema taarten maakt? Geef door wat jouw wensen zijn en Dieuws Bakkerij maakt er iets moois én lekkers van!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!