Let's eat!

Vanavond eten we 'gewoon iets lekkers' en daarvoor ben je in Almere Centrum aan het juiste adres! De allerlekkerste frietjes, nacho’s en borrelplanken in Almere Centrum eet je bij…. Dat weet niemand, want je kunt hier heel veel lekkere hapjes scoren. Om een beetje inspiratie op te doen zijn hier vijf locaties om gewoon ‘iets lekkers’ maar niet perse gezonds te eten in Almere Centrum.

‘All-in’ bij 5 Guys

Bij 5 Guys kom je binnen bij een echte Amerikaanse snackbar. Ga jij voor de ‘all-in’? Met alle toppings en sauzen bovenop je burger? Of houd je het bij een klassieke burger met bacon, sla en tomaat? Maak je niet druk; bij 5 Guys is geen combinatie te gek! Je kunt namelijk ook alle milkshake smaken combineren.

All day breakfast bij Finish your breakfast

Zin in een Americaans ontbijtje? Dan ben jij bij hotspot Finish Your Breakfast aan het juiste adres! American pancakes, chicken and waffles en nog veel meer lekker om op de kaart te proeven! 

Alles in mini bij LOU Streetfoodbar

De naam zegt het natuurlijk al, maar bij LOU Streetfoodbar haal je de lekkerste kleine hapjes zoals deze op straat worden verkocht. Zo kun je hier terecht voor taco’s met verschillende toppings, hotdogs, mini burgers, frietjes met stoofvlees en alles voor bij de borrel. Ook lekker voor bij een van de vele biertjes en cocktails die hier worden verkocht!

Borrelplanken hemel bij Le Baron

Binnen het huiselijk ingerichte Le Baron is het net alsof je thuis op de borrel bent met vrienden, maar dan met bediening. Met keuze uit o.a. vlammetjes, cheesefingers, uienringen, chickenwings en nog vele borrelplanken heb je hier echt keuze genoeg voor lekkere hapjes voor ‘gewoon even tussendoor’ en voor ‘tijdens de borrel’. Ook aan de vegetarische snacker is gedacht met de vegetarische le Baron Borrelgarnituur.

Snacken in Mexico bij Rosita’s

Waan je tijdens een bezoekje bij Rosita’s even in Mexico en geniet van de beste Mexicaanse snacks. Van nacho’s tot taquitos en van quesadillas tot poquitos, bij Rosita’s vind je het allemaal. Natuurlijk kun je deze ook gewoon allemaal nemen, met de voorgerechten schotel voor 2 personen. Bij Rosita’s kun je voor lunch, diner en borrel voor ‘iets lekkers’ terecht.