Let's eat!

Vanavond eten we 'gewoon iets lekkers' en daarvoor ben je in Almere Centrum aan het juiste adres! De allerlekkerste frietjes, nacho’s en borrelplanken in Almere Centrum eet je bij…. Dat weet niemand, want je kunt hier heel veel lekkere hapjes scoren. Om een beetje inspiratie op te doen zijn hier vijf locaties om gewoon ‘iets lekkers’ maar niet perse gezonds te eten in Almere Centrum.

Burger 'n Shake

Bij Burger 'n Shake eet je de lekkerste burgers. Van beef, chicken tot veggie burgers, je eet het allemaal bij Burger 'n Shake. De milkshakes zijn ook overheerlijk. Deze zijn gemaakt van biologische roomijs.

 

All day breakfast bij Finish your breakfast

Zin in een Americaans ontbijtje? Dan ben jij bij hotspot Finish Your Breakfast aan het juiste adres! American pancakes, chicken and waffles en nog veel meer lekker om op de kaart te proeven! 

Borrelplanken hemel bij Le Baron

Binnen het huiselijk ingerichte Le Baron is het net alsof je thuis op de borrel bent met vrienden, maar dan met bediening. Met keuze uit o.a. vlammetjes, cheesefingers, uienringen, chickenwings en nog vele borrelplanken heb je hier echt keuze genoeg voor lekkere hapjes voor ‘gewoon even tussendoor’ en voor ‘tijdens de borrel’. Ook aan de vegetarische snacker is gedacht met de vegetarische le Baron Borrelgarnituur.

Snacken in Mexico bij Rosita’s

Waan je tijdens een bezoekje bij Rosita’s even in Mexico en geniet van de beste Mexicaanse snacks. Van nacho’s tot taquitos en van quesadillas tot poquitos, bij Rosita’s vind je het allemaal. Natuurlijk kun je deze ook gewoon allemaal nemen, met de voorgerechten schotel voor 2 personen. Bij Rosita’s kun je voor lunch, diner en borrel voor ‘iets lekkers’ terecht.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!