Proost op een gezellig avondje uit!

Ga je een gezellig avondje uit en ben je nog opzoek naar leuke ideeën? We helpen je graag een handje! Er zijn enorm veel leuke locaties waar je heen kunt gaan tijdens een avondje uit in Almere Centrum. Eindig je dagje weg in Almere met een lekkere cocktail bij een van de cocktailnights, een avondje stappen, met een spelletje of bij een theatervoorstelling. Eén ding is zeker, er zijn opties genoeg voor een gezellig avondje uit in Almere Centrum.

Bezoek een theatervoorstelling bij KAF

Bij Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) bezoek je het hele jaar door de leukste theater,- muziek,- toneel, en musicalvoorstelling. 

 

Bekijk de nieuwste films

Bij Kinepolis kun je terecht voor de nieuwste en tofste films van het moment. Maar ook voor specials zoals operavoorstellingen en balletvoorstelling de notenkraker, maar dan op het grote doek. Daarnaast worden er regelmatig avonden georganiseerd zoals de ladies night, de kleuterbios, premières, horror night en beers, burgers & blockbusters. Met deze ruime keuze uit evenementen moet er voor ieder wel wat leuks tussen zitten.

Combineer een avondje uiteten met de bioscoop en de avond is zo voorbij. Wist je dat je in Almere ook heel voordelig een bioscoopbezoek en dineren kunt combineren met een bios-diner arrangement? Bij De Beren, Kimono, Yamas, De Bierfabriek, Hudson Bar & Kitchen & La Maison kun je uitgebreid uiteten en daarna naar de bioscoop. De tickets haal je bij de restaurants zelf.

Ontsnap uit de escaperoom

Boven bij de nieuwe bibliotheek kun je ontsnappen uit de Hackerroom. Weet jij binnen 60 minuten de codes te kraken en de boel gehackt te kunnen hebben? Dan heb je het spel gekraakt en zijn jullie de held van de avond! Spanning gegarandeerd tijdens het kraken van de code in een van de spannende escaperoom.

Vier daarna de overwinning bij een van de restaurantjes om de hoek zoals Nul36 of Cafe op 2!

Bezoek een cocktail night

Gezelligheid gegarandeerd als je een van de cocktail nights in Almere Centrum bezoekt. Iedere vrijdag kun je bij Hudson Bar & Kitchen terecht voor de lekkerste cocktails voor slechts €6,50 per stuk. Iedere 2 maanden kun je bij restaurant Rosita’s naar de Salsa & Sangria night, iedere zaterdag bij Madame Jeanette en bij de Bierfabriek worden regelmatig zeer gezellige feestjes gehouden met… je raadt het al: BIERcocktails!

Houd je eigen kroegentocht

Is er precies op de avond dat jij opzoek bent naar iets leuks in Almere Centrum geen cocktail night? Houd dan gewoon je eigen kroegentocht! Dat slaagt natuurlijk altijd. Start bij Café den Enghel en kies een biertje uit één van de wel 39(!) verschillende biertjes, rol door naar het gezellige La Cubanita en ga daarna naar Le Baron of LOU op de Grote Markt. Wist je dat je bij LOU kunt kiezen uit wel 60 verschillende soorten bier?

PS: vergeet tussendoor niet om af en toe ook een bitterbal of wat nacho’s te eten

Ben je opzoek naar nog meer leuke uitjes in Almere Centrum? Haal dan wat inspiratie uit onderstaande artikelen en bekijk de evenementen in Almere Centrum.