Gezellig dagje in Almere Centrum met je vrienden

Wie zegt nee tegen bier, een goed gebakken biefstuk en gezelligheid? Niemand natuurlijk! Niets is leuker dan met je maten een gezellige dag beleven. Laat Almere Centrum the place to be zijn om een top tijd te hebben met je buddy’s

Ouderwets gezellig

In Almere Centrum is er genoeg te beleven met je vrienden. Ga naar de bios en bekijk een van de gloednieuwste films bij Kinepolis. Of wat dacht je van nieuwe kleding scoren bij Only For Men, Peek & Cloppenburg en Just Brands of ontdek nog meer winkels die Almere Centrum rijk is. 

Vlees, vlees en nog eens vlees

Na de bios of shoppen hebben jij en je vrienden vast trek gekregen. Zin in een medium-rare biefstuk of een juicy hamburger? Kom eten bij Meat in The City, Burger N Shake of Loetje. Geen zin in vlees? Geen enkel probleem! Ontdek alle horecagelegenheden in het centrum. Voor iedereen zit er wel iets lekkers tussen.

De avond is nog jong

Ga met je maten poolen bij Poolcafé nr 8. Een avondje poolen is nog nooit zo leuk geweest! Of drink pilsjes met je buddy’s bij Men at Work of hop van het ene café naar het andere

Gezelligheid tot diep in de avond

Hebben jij en je vrienden nog energie over? Ga los in Club Cell of Club Anno! De top-dj’s laten jou swingen tot in de late uurtjes. De gezellige sfeer en lekkere drankjes maken jouw avond helemaal top. Het genieten zit in de kleine dingen in het leven. Maak daarom mooie herinneringen met je vrienden! Gegarandeerd is deze dag in Almere Centrum eentje om nooit meer te vergeten.

Nog meer inspiratie?

Naast een gezellig dagje met je vrienden is Almere Centrum ook heel leuk met je partner. Bezoek samen leuke lunchtentjes of bezoek eens een van de speciaalzaakjes in het centrum.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!