De leukste herfstvakantie activiteiten

Tijdens de herfstvakantie in Almere Centrum kun je weer ontzettend veel leuke dingen doen. Zo kun je de nieuwste herfstmode shoppen en deelnemen aan leuke gratis kidsactiviteiten. Breng een bezoekje aan PIT Veiligheidsmuseum, KAF of de bioscoop. De herfstvakantie in Almere loopt van 19 t/m 27 oktober 2019.

Fun & Science

Heb je kinderen? Ga dan zondag 20 oktober naar Fun & Science. Kinderen kunnen hier YouTube les volgen, racen in een Formule 1 simulator, een DJ-workshop volgen en meedoen met science proefjes!

Kom shoppen in de beste binnenstad

Shop de nieuwste herfstcollectie bij één van de 400 ruime winkels in Almere Centrum. De winterjassen moeten ondertussen alweer tevoorschijn komen, ben jij toe aan een nieuwe? Shop bij de ruim opgezette winkels zoals H&M, Primark, Zara, G-Star en Costes.

PIT Veiligheidsmuseum

In de herfstvakantie is er bij Veiligheidsmuseum PIT van alles te beleven voor families en kinderen. Verkleed je als politieagent, doe de politiespeurtocht of haal je skelterrijbewijs. Ontdek de wereld van politie, brandweer en ambulance met het hele gezin. PIT is in de herfstvakantie open op maandag 14 en 21 oktober.
 

Middagje naar de film bij Kinepolis

Bij bioscoop Kinepolis kun je terecht voor de nieuwste en tofste films van het moment. Bezoek een leuke familiefilm of kies een enge horrorfilm uit. Er is voor iedere wel wat wils!

Lekker uiteten in Almere Centrum

Heb jij al eens gegeten bij het tropische Madame Jeanette? Of ben jij al bekend met proeflokaal Bregje? Op het Belfortplein zijn er enorm veel opties om uitgebreid te tafelen, maar er zijn nog veel meer restaurants in Almere Centrum.

Bezoek de Expo The Bigger Picture

In KAF (Kunstlinie Almere Flevoland) kun je tijdens de herfstvakantie 3 verschillende exposities in één bekijken. The Bigger Picture laat het werk van kameleonkunstenaar Liu Bolin, Kunstenaars Vereniging Flevoland en Esplanade: Groene metamorfose zien.

Wandel mee met de City Walk

Wie door het centrum van Almere loopt en zijn ogen richt op de duizelingwekkende skyline, zal verrast worden door de hedendaagse architectuur. Ontdek de indrukwekkende architectuur met een City walk by night.