18 februari is het Drink Wijn Dag! Misschien heb je er nog nooit van gehoord, misschien vier je het wekelijks. Het fenomeen is over komen waaien uit Amerika en wat ons betreft een goede reden om dit weekend de stad in te gaan. Hier een fijne selectie van restaurants en cafés, zodat je er optimaal van gaat genieten.

Woodstone pizza and wine

Pizza en wijn is een gouden duo en dat bewijst Woodstone Pizza and Wine maar weer. Hier eet je een goede Italiaanse pizza met een wijn die de smaakervaring van de pizza naar boven brengt. Van klassiekers op zijn allerlekkerst en onverwachte combinaties tot caloriearm en veganistisch. Kom proeven op het Restaurantplein Belfort!

Woodstone

Anno

Trommel je vrienden op en duik zeker ook even bij ANNO naar binnen. Hier vind je naast cocktails, ook een uitgebreide wijnkaart. Combineer het met fingerfood en geniet!

Anno

Café op 2

Drink een wijntje bij dé creatieve hangout van Almere: Café op 2. Op vrijdag- en zaterdag geniet je van gratis hapjes bij je drankjes. Proef verschillende soorten flammkuchen en andere snacks van de borrelkaart. Lekker! En als je mazzel hebt wordt er misschien wel live muziek gespeeld.

Wijn

Grand Café Le Baron

en gouden oude! Grand café Le Baron ofwel de huiskamer van Almere mag niet ontbreken in dit rijtje. Hier vind je alle ingrediënten voor een écht gezellige en knusse avond met je vrienden. Bestel een goed glas wijn en laat de glazen klinken!

Proost

Strand22

Waan je alvast in zomerse sferen bij strandpaviljoen Strand22 op de Esplanade bij het Weerwater. Mooi uitzicht (en heel veel gezelligheid) gegarandeerd!

Proost

Meer inspiratie? - Check it out!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!