Toe aan wat verkoeling tijdens het shoppen in Almere Centrum? Maak dan een pitstop bij een van de vele ijssalons en scoor een lekker ijsje of milkshake. Verwen jezelf met wel meer dan 100 verschillende smaken ambachtelijk ijs. Benieuwd waar je al dat lekkers kunt halen? Lees snel verder...

Ice&Co

Bij Ice&Co is echt geen smaak te gek, want volgens hen kun je van alles ijs maken. De meest populaire smaken zijn koekjesdeeg, mango, kers, yoghurt-bosvruchten, karamel zeezout en stroopwafel. Zo zie je maar, bij Ice&Co kun je echt voor álle smaken ijs wel terecht. 

Schep

Je kent Schep misschien van gebak, taarten, bonbons en andere lekkernijen. Maar bij Schep kun je ook terecht voor wel 30 (!) verschillende smaken ambachtelijk ijs. De ijsjes extra lekker maken kan natuurlijk ook met lekkere toppings zoals confetti, sprinkles, chocoladedip en slagroom! En daarnaast kun je van jouw favoriete ijssmaak ook een milkshake maken.  

Sugaboo

Nieuw in het centrum is Sugaboo! Met maar liefst drie filialen: Citadel, Grote Markt en Stationsplein eet je hier het lekkerste schepijs. Geef via het bestelscherm aan welke smaken je wil en de bollen ijs worden gelijk voor je op een hoorntje gezet. Wist je dat Sugaboo ook heelijke milkshakes verkoopt? Kies je favo smaken en stel je eigen milkshake samen. 

HEMA

HEMA heeft elk jaar de welbekende romige softijs die iedereen lekker vindt. Geen zin in een hoorntje? Kies dan voor een blijsje. Dit is een bakje met softijs en een heerlijke topping naar keuze. Van chocolade tot aardbeiensaus en van caramelblokjes tot discodip. HEMA is ook zeker een bezoekje waard voor een lekker verkoelend ijsje.

Snack Bistro

Bij Snack Bistro kun je echt je geluk op. Want hier verkopen ze niet alleen heerlijk softijs met verschillende toppings, ook milkshakes en de super zoete premium shakes! Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een klassieke sundea met spikkels of een hoorntje met chocodip. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!