5x Ijssalons in Almere Centrum

Toe aan wat verkoeling tijdens het shoppen in Almere Centrum? Maak dan een pitstop bij een van de vele ijssalons en scoor een lekker ijsje of milkshake. Je kunt jezelf verwennen met wel meer dan 100 verschillende smaken ambachtelijk ijs. Benieuwd waar je al dat lekkers kunt scoren scoren? Lees snel verder...

Bakery Cafe

Een Bakery Cafe met ijs? Jazeker, bij Bakery Cafe aan het Stadhuisplein scoor je nu ook het ijs van ijssalon Mariola. Een heerlijke samenwerking als je het ons vraagt!

Baskin Robbins by Dunkin

Bij Baskin Robbin’s kun je maar liefst 31 verschillende smaken ijs uitproberen, 1 voor iedere dag van de maand;). Krijg je niet genoeg van alleen ijs? Update jouw ijscoupe met koekjes, wafels, crêpes, churros of natuurlijk de lekkerste donuts van Dunkin in alle vormen en smaken! 

Ijspressi

Bij Ijspressi is echt geen smaak te gek, want volgens hen kun je van alles ijs maken. Zo is er wel eens spruitjes-, haring en sambalijs geweest... Maar gelukkig kun je hier ook terecht voor andere lekkere smaken. De meest populaire smaken zijn koekjesdeeg, mango, kers, yoghurt-bosvruchten, karamel zeezout, stroopwafel en drop. Zo zie je maar, bij Ijspressi kun je echt voor alle smaken ijs wel terecht. 

Schep

Je kent Schep misschien van gebak, taarten, bonbons en andere lekkernijen. Maar bij Schep kun je ook terecht voor wel 30 verschillende smaken ambachtelijk ijs. De ijsjes extra lekker maken kan natuurlijk ook met lekkere toppings zoals confetti, sprinkles, chocoladedip en slagroom! En daarnaast kun je van jouw favoriete ijssmaak ook een milkshake maken.  

Snackbistro

Bij Snackbistro kun je echt je geluk op. Want hier verkopen ze niet alleen heerlijk softijs met verschillende toppings, ook milkshakes en de super zoete premium shakes! Natuurlijk kun je hier ook terecht voor een klassieke sundea met spikkels of een hoorntje met chocodip.