6x koffiedrinken in Almere Centrum

Kom helemaal tot rust tijdens je koffiemomentje bij één van deze zes koffie hotspots in Almere Centrum. Koffie drinken in een kattecafé, met vers gebakken appeltaart of bij en koffie en thee speciaalzaak. Je vind het hier allemaal! Test alle locaties uit en ontdek de lekkerste koffie uit het centrum. 

Koffie en thee bij Drewes

Bij Drewes waan je je in een koffie- en thee walhalla. Ruik de versgemalen koffiebonen en shop de mooiste koffie- en thee accessoires. Bij Drewes serveert een groot assortiment aan koffies, van de romige Milano blend tot het exotische Kopi Loewak. Naast koffie ben je hier voor een lunch, high-tea of de huisgemaakte bonbons ook aan het juiste adres.  

met een twist bij Barista

Het Barista Café serveert alle koffies die je maar kunt wensen. Barista café serveert niet alleen de klassiekers als de ristretto, macchiato en americano maar ook bijzondere specials. Zoals de Kokos cappuccino, Café Bombón en iedere maand een nieuwe verrassing met de Barista’s Choice. Voor een lekker ontbijtje, lunch en een high tea ben je hier aan het juiste adres. 

Met een glimlach

Wereldberoemd in Almere; de appeltaart van Tante Truus! Perfect om even mee bij te tanken tijdens een middagje shoppen in Almere Centrum. En al helemaal perfect voor bij een goed bakje koffie. 
Ben je met kinderen op stap? Probeer dan eens een Babyccino, een kleuterkoffie met opgeschuimde melk en een laagje cacaopoeder. Geserveerd met een mini muffin, slagroom en een verrassing. 

Lekker bakkie

Bij het knusse Bagels & Beans vind je koffies in alle gewenste smaken, vormen en maten. Klassieke koffie's zoals een espresso, cappucino en een latte. En koffies met verschillende soorten melk. Voor elke wens zit er wel wat tussen. Lekker voor bij de koffie - de home-made bagel! 

De allerbeste

Bij ICE&CO weet je zeker dat je een goed bakje koffie geserveerd krijgt. Want eigenaars Inge en Martijn zijn beide gecertificeerd barista’s. Koffie specials als een Latte Tiramisu en een Cappuccino Caramel, niets is hun te gek. Neem een ijsbonbon bij je koffie of neem een kijkje in de ijsvitrine met de meest bijzondere smaken ijs!  

Tussen de katten bij The Coffee Cat

Als je bij The Coffee Cat bent geweest, loop je als kattenliefhebber helemaal ontspannen de deur uit. In het eerste kattencafé van Almere wonen namelijk 11 katten die je kunt aaien en aanschouwen. Maar ook voor een goeie bak koffie. High-tea en een stuk huisgemaakte taart ben je hier aan het juiste adres.  

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!