Kom helemaal tot rust tijdens je koffie- of theemomentje bij één van deze hotspots in Almere Centrum. Koffie drinken in een kattecafé, met vers gebakken appeltaart of bij een koffie en thee speciaalzaak. Je vindt het hier allemaal! Test alle locaties uit en ontdek de lekkerste koffie of thee uit het centrum. 

Koffie en thee bij Drewes

Bij Drewes waan je je in een koffie en thee walhalla. Ruik de versgemalen koffiebonen en shop de mooiste koffie en thee accessoires. Bij Drewes serveert een groot assortiment aan koffies, van de romige Milano blend tot het exotische Kopi Loewak. Naast koffie kun je hier ook terecht voor een lunch, high-tea of huisgemaakte bonbons. 

Met een twist bij Barista

Het Barista Café serveert alle koffies die je maar kunt wensen. Barista café serveert niet alleen de klassiekers als de ristretto, macchiato en americano maar ook bijzondere specials. Zoals de Coco Loco, Kurkuma Latte en iedere maand een nieuwe verrassing met de Barista’s Choice. Dé plek voor een lekker ontbijtje, lunch en een high tea.

Met een glimlach

Wereldberoemd in Almere; de appeltaart van Tante Truus! Perfect om even mee bij te tanken tijdens een middagje shoppen in Almere Centrum. En al helemaal perfect voor bij een goed bakje koffie of thee. Ben je met kinderen op stap? Probeer dan eens een Babyccino, een kleuterkoffie met opgeschuimde melk en een laagje cacaopoeder. Geserveerd met een mini muffin, slagroom en een verrassing. 

Bagels & Beans

Bij het knusse Bagels & Beans vind je koffies in alle gewenste smaken, vormen en maten. Klassieke koffies zoals een espresso, cappucino en een latte. En koffies met verschillende soorten melk. Voor elke wens zit er wel wat tussen. Lekker voor bij de koffie: de home-made bagel! 

De allerbeste

Bij ICE&CO weet je zeker dat je een goed bakje koffie geserveerd krijgt. Neem een ijsbonbon bij je koffie of neem een kijkje in de ijsvitrine met de meest bijzondere smaken ijs!  

Tussen de katten bij The Coffee Cat

Als je bij The Coffee Cat bent geweest, loop je als kattenliefhebber helemaal ontspannen de deur uit. In het eerste kattencafé van Almere wonen namelijk 11 katten die je kunt aaien en aanschouwen. Maar ook voor een goeie bak koffie, high-tea en een stuk huisgemaakte taart ben je hier aan het juiste adres.  

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!