5x Lekker lunchen in Almere Centrum

Ouderwets lekker bij Brasserie La Maison 

Bij La Maison zit je niet alleen heerlijk op het terras tijdens de zonnige dagen, maar kun je hier ook heel goed lunchen. Er is voor ieder wat wils met hun goedgevulde broodjes gerookte zalm, hete kip of brie.  
Ook voor de ‘ouderwetse klassiekers’ kun je hier terecht, wat dacht je van 2 van Dobben kroketten op brood? Of gewoon een lekkere tosti. 

Kun je niet kiezen? Neem dan een lunchproeverij voor 2 en proef met kleine hapjes, alle broodjes van de kaart! 

Extra tip: laat de lunch zitten en ga gelijk voor de Red Velvet Cake. Favoriet bij velen! 

Brasserij de Bergerrie, voor als je niet kunt kiezen… 

Ben je gek op goed gevulde borden en belegde broodjes? Dan ben je bij Brasserij de Bergerrie aan het juiste adres. Van een broodje gezond met kaas, gekookt ei en rauwkost tot aan een broodje verse zalmtartaar en gerookte zalm. Van tosti’s tot aan uitsmijters. De broodjes zijn er in alle soorten en variaties. Wat het allerlekkerst is aan de Bergerrie? Dat je kunt kiezen uit een lunchduo, perfect voor als je twijfelt tussen twee gerechten! Dit zijn namelijk twee gerechten, in een iets kleiner formaat.  

Italiaanse tapas bij Woodstone 

Heb jij al eens kennis gemaakt met de Cicchetti van Woodstone? Dit zijn Italiaanse tapas en spreek je uit als tji-keh-ti. Je kunt 10 verschillende hapjes proberen zoals mini pizza’s, kleine salades, pizza bolletjes, knoflookbrood en lekkere parmaham. Perfect om te delen! 

Meer trek in gewoon een lekker Italiaans broodje of een lunch pizza? Dan kun je hier natuurlijk ook terecht. 

Taco Y Mas, lunch met een Mexicaans tintje 

Opzoek naar eens iets anders dan een broodje met beleg? Dan ben je bij Taco Y Mas aan het juiste adres! Vul je lunchdate met heerlijke milkshakes, nacho’s, taco’s, burrito’s en nog veel meer eten met een Mexicaanse twist! 

Voor kleine lunchgerechtjes en gerechten voor de grote honger kun je hier allemaal terecht.