De lekkerste lunches eet je vaak buiten de deur en bij deze lunch hotspots in Almere Centrum zit je zeker weten goed gebakken! 

NUL36

Dol op sandwiches, bao buns, wraps, gegrilde focaccia's of een goed gevulde maaltijdsalade? Reserveer dan een plekje bij NUL36, want al deze lunchgerechten staan het gehele jaar op de menukaart. Tip! Kun je niet kiezen? Neem dan de sandwich to share en krijg twee verschillende sandwiches. 

Copper Branch

Dé nieuwste vegan hotspot in Almere Centrum is Copper Branch! Energierijke bowls, burgers, wraps en baguettes. Smoothies, kombucha, koffie en verse thee. Proef het allemaal! De Shiitake wrap is een bestseller en moet je zeker eens proberen. 

Brasserij de Bergerrie, voor als je niet kunt kiezen… 

Ben je gek op goed gevulde borden en belegde broodjes? Dan ben je bij Brasserij de Bergerrie aan het juiste adres. Van een broodje carpaccio met tapenade en mozzarella tot een broodje verse zalm met zalmtartaar en dillesaus. Van tosti’s tot uitsmijters. De broodjes zijn er in alle soorten en variaties. Wat het allerlekkerst is aan de Bergerrie? Dat je kunt kiezen uit een lunchduo, perfect voor als je twijfelt tussen twee gerechten! Dit zijn namelijk twee gerechten, in een iets kleiner formaat.  

Op zijn Italiaans bij De Pizzabakkers

U vraagt, zij draaien! Het is nu ook mogelijk om te lunchen bij De Pizzabakkers. Van donderdag t/m zondag zijn ze open voor pizza, maar ook voor vers gebakken broodjes uit de pizza oven. Buon appetito! 

Barista café

Naast koffie, taartjes en heerlijke ontbijtjes ben je voor een uitgebreide lunch ook bij Barista Café aan het juiste adres. Van heerlijke salades tot goed belegde sandwiches en wraps, ze zijn allemaal de moeite waard!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!