9x de leukste Moederdag cadeautjes

Zondag 10 mei is het Moederdag, hèt juiste moment om jouw moeder even in het zonnetje te zetten! Juist dit jaar verdient zij net even iets meer dan andere jaren. Verras haar met een lief cadeau zoals een high tea bij haar thuis of een cadeauverpakking geurtjes voor in huis. Opzoek naar leuke Moederdag cadeautjes? Wij helpen je een handje!

1. Een thuis high tea

Houden jij en je moeder van een lekkere lunch? Zoek al jouw favoriete taartjes en cupcakes uit bij Ma Bella Cakery. Zet een kopje thee en organiseer je eigen high-tea. Zo kunnen jullie toch nog samen, maar wel op gepaste afstand, lekker lunchen. Of scoor één van de Moederdag boxes, lees hier meer informatie

2. Hmm, that smells good

Geef een twist aan het huis en laat de woning van je moeder heerlijk ruiken met de lekkerste kaarsen en geuren die je kunt scoren bij Scents & Colors.

3. Alle tijd om te lezen

Is jouw moeder een heuse boekenwurm? Haal dan het nieuwste boek van haar favoriete schrijver bij Boekhandel Stumpel of Bruna.

4. Een heus verwenpakket

Maak je eigen verwenpakket met de lekkerste producten van de HEMA. Denk aan een masker, bonbonnetje, klein flesje wijn en niet te vergeten; een super lief kaartje!

5. Een relaxte thuis spa

Vertroetel je moeder met een heerlijk ‘spa at home’ pakket van Lifestyle Salon & Spa. Verzamel al haar favoriete producten in een pakket en bezorg deze op zondag 10 mei bij haar thuis. 

6. Een nieuwe outfit

Kan jouw moeder wel een nieuwe zomer garderobe gebruiken? Verras haar met een nieuw setje kleding van Reality Mode of BuckaFashion

7. Koffie en thee voor twee

Is jouw moeder dol op koffie of thee? Ga langs bij Drewes en scoor een luxe koffie of thee pakket. Kies verschillende smaken uit en maak er samen een koffie of thee proeverij van. En Drewes heeft ook een heerlijke Moederdag high-tea samengesteld.

8. Een origineel Moederdagcadeautje

Breng dan een bezoekje aan Ladonna Edelstenen en koop voor haar een mooie edelsteen die helemaal past bij jouw moeders sterrenbeeld.

9. Een cadeau om nooit te vergeten

Weet je wat jouw moeder verdient? Een prachtig nieuwe armband van Kenz juwelier of een nieuwe accessoire van Lucardi zodat zij weer helemaal blinkend de zomer in kan. En het leuke is; t/m 10 mei scoor je maar liefst alle sieraden met 20% korting. Bekijk de aanbieding van Kenz juwelier hier

 

Doe mee en win!

Tel samen met ons af naar Moederdag op zondag 10 mei en maak kans op te gekke prijzen voor je moeder. Vanaf 30 april tellen wij af naar Moederdag, met elke dag kans op een mooi cadeau. Van een tegoedbon van jouw moeders lievelingswinkel tot aan een heerlijk kookboek. Er zit voor iedere mama wat tussen!

Wil je geen dag missen? Meld je dan aan voor de Moederdag nieuwsbrief en krijg elke dag een herinnering in je mail. 

Nog ... dagen tot moederdag. Doe mee!