9x de leukste Moederdag cadeautjes

Zondag 9 mei is het Moederdag, hèt juiste moment om jouw moeder even in het zonnetje te zetten! Juist dit jaar verdient zij net even iets meer dan andere jaren. Verras haar met een lief cadeau zoals een high tea bij haar thuis of een cadeauverpakking geurtjes voor in huis. Op zoek naar leuke Moederdag cadeautjes? Wij helpen je een handje!

1. Een thuis high tea

Houden jij en je moeder van een lekkere lunch? Reserveer dan een tafeltje bij een van de vele restaurants met high-tea mogelijkheid in Almere Centrum. Zoals de high-tea (of high-wine) van de Beren. Liever thuis genieten van iets lekkers? Dat kan met de high thé van Le Perron en de Taartjes box van Tante Truus

2. Hmm, that smells good

Geef een twist aan het huis en laat de woning van je moeder heerlijk ruiken met de lekkerste kaarsen en geuren die je kunt scoren bij Scents & Colors. Of maak gebruik van de Mei-actie van Kaky en geef een van de huisgeuren van het merk JANZEN cadeau. Op elk 2e prdouct krijg je 50% korting. 

3. Alle tijd om te lezen

Is jouw moeder een heuse boekenwurm? Haal dan het nieuwste boek van haar favoriete schrijver bij Boekhandel Stumpel of Bruna.

4. Een heus verwenpakket

Maak je eigen verwenpakket met de lekkerste producten van de HEMA. Denk aan een masker, bonbonnetje, klein flesje wijn en niet te vergeten: een super lief kaartje!

5. Een relaxte thuis spa

Vertroetel je moeder met een heerlijk ‘spa at home’ pakket van Lifestyle Salon & Spa. Verzamel al haar favoriete producten in een pakket en bezorg dit pakket op zondag 9 mei bij haar thuis. Houdt jouw moeder wel van een verwen-momentje? Geef haar een cadeaukaart van Cream Beauticians met een waarde van minstens €30,- en ontvang een gratis oogmasker cadeau

6. Een nieuwe outfit

Kan jouw moeder wel een nieuwe zomergarderobe gebruiken? Verras haar met een nieuw setje kleding van Reality Mode of BuckaFashion

7. Koffie en thee voor twee

Is jouw moeder dol op koffie of thee? Ga langs bij Drewes en scoor een luxe koffie of thee pakket. Kies verschillende smaken uit en maak er samen een koffie- of thee proeverij van. En Bij Drewes heeft ook een heerlijke Moederdag high-tea samengesteld.

8. Een origineel Moederdagcadeautje

Breng een bezoekje aan Ladonna Edelstenen en koop voor haar een mooie edelsteen die helemaal past bij jouw moeders sterrenbeeld.

9. Een cadeau om nooit te vergeten

Weet je wat jouw moeder verdient? Een prachtig nieuwe armband van Kenz juwelier of een nieuwe accessoire van Lucardi zodat zij weer helemaal blinkend de zomer in kan. En het leuke is: jij kunt nu een prachtig sieraad en een cadeaukaart met een waarde van €50,- winnen met de Moederdag winactie! Meespelen kan t/m 6 mei. Doe mee met de winactie

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!