Zondag 12 mei is het Moederdag, hét juiste moment om jouw moeder even in het zonnetje te zetten! Nog inspiratie nodig voor cadeautips? Bekijk onze tips. 

1. Hmm, that smells good

Geef een twist aan het huis en laat de woning van je moeder heerlijk ruiken met de lekkerste kaarsen en geuren die je kunt scoren bij Kaky.

2. Alle tijd om te lezen

Is jouw moeder een heuse boekenwurm? Haal dan het nieuwste boek van haar favoriete schrijver bij Boekhandel Stumpel.

3. Een heus verwenpakket

Maak je eigen verwenpakket met de lekkerste producten van de HEMA. Denk aan een masker, bonbonnetje, klein flesje wijn en niet te vergeten: een super lief kaartje!

4. Spa moment @home

Vertroetel je moeder met een heerlijk pakket van By Yoel. Verzamel al haar favoriete producten in een pakket. Of geef haar een cadeaukaart van Cream Beauticians.

5. Een nieuwe outfit

Kan jouw moeder wel een nieuwe zomergarderobe gebruiken? Verras haar met een nieuw setje kleding van Reality Mode of Bucka Fashion

6. Koffie en thee voor twee

Is jouw moeder dol op koffie of thee? Ga langs bij Drewes en scoor een luxe koffie- of theepakket. Kies verschillende smaken uit en maak er samen een koffie- of theeproeverij van.

7. Een origineel Moederdagcadeautje

Breng een bezoekje aan Ladonna Edelstenen en koop voor haar een mooie edelsteen die helemaal past bij haar sterrenbeeld.

8. Een cadeau om nooit te vergeten

Weet je wat jouw moeder verdient? Een prachtige armband van Kenz juwelier of een nieuw accessoire van Lucardi zodat zij blinkend de zomer in kan. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!