Een borrel is geen borrel zonder de lekkerste nacho’s van Almere Centrum. Maar waar scoor je die? Er zijn enorm veel locaties waar je goeie nacho’s kunt eten. Wat dacht je van nacho’s met pulled chicken, vegetarische nacho’s of gewoon een portie originele nacho’s met kaas en jalapeños? In Almere Centrum vind je alle nacho variaties! 

ANNO 

Bij Anno scoor je tijdens de lunch, diner of met de borrel de klassieke nacho’s, maar dan met een twist. Tortilla chips met chilisaus en guacamole, om je vingers bij af te likken! Ben jij op zoek naar een snelle maar lekkere hap? Dan moet je echt voor de nacho’s gaan! 

Madame Jeanette 

Nacho’s maar dan op Surinaamse wijze zijn de Nacho’s bakkeljauw van Soulfoodbar Madame Jeanette. Geen standaard tortilla chips maar casavechips. Geen kaas, maar gedroogde kabeljauw en pindasaus! Dit moet je proeven. 

Rositas 

Ben jij op zoek naar echte Mexicaanse nacho’s? Schuif dan eens aan bij restaurant Rosita’s en bestel de ‘Rosita’s Nacho’s’. De tortillachips komen uit de oven en zijn gegratineerd met kaas. Naar eigen keuze kun je ze aftoppen met kip, rundergehakt, garnalen of als vega variant! 

Hudson Bar & Kitchen 

De nacho’s van Hudson Bar & Kitchen heten dan wel de ‘Lazy Sunday Nacho’s’, maar van deze goed gevulde schaal met nacho’s zou je iedere dag van de week wel een portie op kunnen. De toppings bij deze nacho’s zijn kaas, guacamole, jalapenos, ui, salsa en zure room, maar er is ook een optie met Chili con carne i.p.v. salsa. 

LOU streetfoodbar 

Natuurlijk zijn de nacho’s niet weg te denken van de menukaart van LOU streetfoodbar. Want nacho’s zijn het ultieme snack gerechtje. Lekker voor bij de borrel of als voorgerecht! Bij Lou scoor je de nacho’s met gesmolten kaas, guacamole en crème fraîche. 

Nog meer trek?