Deze nacho's wil je proeven!

Een borrel is geen borrel zonder de lekkerste nacho’s van Almere Centrum. Maar waar scoor je die? Er zijn enorm veel locaties waar je goeie nacho’s kunt eten. Wat dacht je van nacho’s met pulled chicken, vegetarische nacho’s of gewoon een portie originele nacho’s met kaas en jalapeños? Bij deze hotspots vind je de lekkerste nacho variaties! 

ANNO 

Bij Anno scoor je tijdens de lunch, diner of met de borrel de klassieke nacho’s, maar dan met een twist. Tortilla chips met chilisaus en guacamole, om je vingers bij af te likken! 

Rositas 

Ben jij op zoek naar echte Mexicaanse nacho’s? Schuif dan eens aan bij restaurant Rosita’s en bestel de ‘Rosita’s Nacho’s’. De tortillachips komen uit de oven en zijn gegratineerd met kaas. Naar eigen keuze kun je ze aftoppen met kip, rundergehakt, zalm, tonijn, garnalen of als vega variant! 

De Beren

Bij de Beren Almere scoor je Mexicaanse nacho's met cheddar, rode ui, jalapeño, guacamole en chillisaus. Perfect voor bij een beregezellige borrel. 

Hudson Bar & Kitchen 

De nacho’s van Hudson Bar & Kitchen heten dan wel de ‘Lazy Sunday Nacho’s’, maar van deze goed gevulde schaal met nacho’s zou je iedere dag van de week wel een portie op kunnen. De toppings bij deze nacho’s zijn kaas, guacamole, jalapenos, ui, salsa en zure room, maar er is ook een optie met Chili con carne i.p.v. salsa. 

LOU streetfoodbar 

Natuurlijk zijn de nacho’s niet weg te denken van de menukaart van LOU streetfoodbar. Want nacho’s zijn het ultieme snack gerechtje. Lekker voor bij de borrel of als voorgerecht! Bij Lou scoor je de nacho’s met gesmolten kaas, guacamole en crème fraîche. 

La Cubanita

NAcho's met zure room en guacamole bestel je bij La Cubanita. Met tientallen andere lekkere hapjes op de kaart weten we zeker dat je met een volle maag naar huis gaat. 

Taco Y Mas

Op de traditionele Mexicaanse kaart van Taco Y Mas kunnen nacho's natuurlijk niet ontbreken. Je kunt hier verschillende chips & dips bestellen. Om te delen of om lekker voor jezelf te houden. 

Nog meer trek?