9x Romantisch Valentijns thuisdiners

Valentijn vier je natuurlijk met je vriend of vriendin. En ook thuis kun je dat nog steeds heel goed vieren met de lekkerste thuisdiners en hapjes van de restaurants uit Almere Centrum.
Maak het thuis extra romantisch door het licht te dempen en de kaarsjes aan te steken. Strooi wat rozenblaadjes over tafel, en zet een lekker muziekje op. Het enige wat je nog mist is een romantisch diner voor twee.
Ontdek de lekkerste, leukste en meest romantische gerechten van de restaurants uit Almere Centrum.

Romance is on fire bij Woodstone Pizza & Wine

Spaghetti slurpen zoals in Lady en de Vagebond, wie wil dat nou niet? Bij WOODSTONE Pizza & Wine ben je hiervoor aan het juiste adres. Naast de vele varianten aan pasta, zijn er ook enorm veel pizza opties.
PS: Ze hebben ook de lekkerste dingen voor de borrel om te bestellen! Bestel al het lekkers via de website van Woodstone
WOODSTONE Pizza & Wine

Spread love, the Ally way!

Verras je geliefde met een heerlijke Valentine's Love Potion Box van Finish Your Breakfast. Hier in zit alles wat je nodig hebt voor een romantische brunch of lunch... Zoet, hartig, fingerfood, bubbels, matching socks en een mood-setting Spotify playlist. 
De duo box is alleen te bestellen via pre-order, dit kan tot vrijdag 12 februari 10:00 uur via Instagram DM of direct via 
036- 303 02 33.
De box kan je op zondag afhalen op een afgesproken tijdstip tussen 10:00 en 14:00.

Romantische Griekse overnachting

Grieks restaurant Yamas heeft tijdens Valentijn dit jaar wel een hele speciale aanbieding. Boek voor €97,50 p.p. een overnachting in het Best Western hotel, inclusief een Grieks 3-gangen diner, fles champagne, romantische rozenblaadjes, privé butler tot 22.00u en een late check-out. Romatischer kan haast niet! Boek je overnachting voor de nacht van 13 of 14 februari door een whatsapp bericht te sturen naar +31 6 30056222. 

Liefde gaat door de maag bij Rosita’s

Maak er thuis een romantische Mexican party van met de authentieke Mexicaanse gerechten van Rosita's. Er zijn opties genoeg tussen de voor-, hoofd- en nagerechten, top dit af met een kan sangria of andere Mexicaanse cocktail en je diner is compleet. 
Deze lekkere gerechten bestel je natuurlijk via de website van Rosita's. Tip: Je krijgt 10% korting als je zelf de gerechten afhaalt! 
Rosita's

Vegan high-tea voor twee bij The Black Cockatoo

Zin in een heerlijk high-tea? Kies dan de vegan variant van vegan hotspot The Black Cockatoo. De high-tea bestaat uit zoete en hartige hapjes, die iedereen lekker vindt. En natuurlijk 100% plantaardig. 

Bestel alle Valentijnsspecialiteiten via de website van The Black Cockatoo
De High Tea kun je op Valentijnsdag (zondag 14 februari) afhalen tussen 11:00 en 12:00 uur bij de locatie aan de Bottelaarpassage 89 in Almere. 
The Black Cockatoo

Yummie in my tummie met Tante Truus

Ze zeggen dat liefde door de maag gaat. Dus geloof ons maar als we zeggen dat dat helemaal goed komt met de Valentijnsbox van Tante Truus. De box bevat zelfgemaakte slagroomtruffels, aardbeien spiesjes, brownies, red velvet cupcakes, suikerhartjes en biologische thee.

Te bestellen bij Tante Truus via 036-533 05 33 of info@tantetruusalmere.nl. Bestellingen kunnen tot uiterlijk 10 februari worden doorgegeven. Afhalen op 13 of 14 februari tussen 10.00-15.00 uur.

Sushi is always the answer

Dol op sushi? Bestel dan een heerlijke box vol met jouw favoriete handrolls, maki's en california rolls. To go of laat het thuis bezorgen door jouw favoriete sushi restaurant uit Almere Centrum. Wist jij dat er maar liefst 9(!) locaties zijn waar je sushi kunt eten in Almere Centrum? Ontdek ze allemaal

Een romantisch 3-gangen diner bij de Bergerrie

Geniet van het heerlijke thuismenu van Brasserij de Bergerrie. Stel je eigen menu samen door een keuze te maken uit de verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten. Haal je menu af bij het restaurant, steek de kaarsjes aan, et voilà. Een romantisch diner voor twee! 

Bestellen kan door te bellen naar (036) 53 38 025 vanaf 11:30 uur voor bestellingen voor dezelfde dag.

Kijk op de website voor het menu.

Lovely Breakfast

Bij Meat in the City bestel je een heerlijke ontbijtbox voor een romantisch ontbijtje. Blijf lekker in je bed liggen, want Meat in the City bezorgt het bij jou thuis! De box is voor twee personen en is gevuld met hartige broodjes met beleg en zoete hapjes. De box kost € 34,50. Inlusief een flesje prosecco kost de box € 39,50.

Bestel de box via de mail tot 10 februari!