Zin om op het terras te zitten? In Almere Centrum zijn er zoveel leuke terrassen, dat je bijna een terrasjes bingo kunt beginnen. Van ontbijten tot borrelen en van lunch tot diner, voor elke gelegenheid is er wel een optie. Omdat er zo veel keus is, helpen we je graag een handje. Lees hier dé aanraders om op het terras te vertoeven. 

Tropische vibes bij Madame Jeanette Indo Kitchen

Op het zonnige terras van Madame Jeanette Indo Kitchen geniet je tot in de late uurtjes van de zon en het tropische menu. Alleen al van de menukaart krijg je een zomers gevoel (en van het interieur overigens ook) en wil je de hele dag op het terras blijven hangen. 

Madame Jeanette Indo Kitchen is de ultieme plek om gezellig met vrienden een cocktailtje te drinken en te dineren, want gezellig is het hier zeker! Probeer eens de fleurige cocktails zoals de Coco Bali, Caribean Ginger en de Tjendol Colada! 

Het ultieme vakantiegevoel bij Yamas

Op het gezellige terras van restaurant Yamas, zit je van 's middags tot ’s avonds goed gebakken. Neem een uitgebreid diner met allemaal verschillende hapjes van de Griekse mezedes tapas kaart. En scoor een ouzo om het af te toppen. Eén ding is zeker: bij Yamas in Almere Centrum beleef je een hele gezellige avond.

Creatieve hangout Café op 2

Café op 2 is dé creatieve hangout van Almere Centrum. Regelmatig kun je hier genieten van live muziek, pubquizes, jamsessies en de vrijmibo. Schuif aan op het gezellige terras van Café op 2 voor een lunch, diner of borrel. En blijf tot in de late uurtjes hangen voor de muziek. 

Relaxen bij Nul36

Nul36 is een gezellig restaurant met huiselijke sfeer. Schuif aan voor een lunch, een koffietje, een uitgebreid diner of de gezellige borrel met vrienden. Het terras is groots opgezet en je kunt hier de hele dag van de zon genieten op de luxe loungebanken. Op de menukaart staan heel veel gerechten die je wel eens zou willen proeven!

Anno is van alle markten thuis

Het terras van Anno Almere is een geliefd terras in Almere Centrum. Op het gezellige terras van Anno kun je heerlijk loungen op de banken of aanschuiven bij een tafeltje. Geniet hier van cocktails, een goeie lunch en een hapje bij de borrel. In de avond kun je hier gezellig dansen tot in de late uurtjes, Anno is van alle markten thuis! 

Almere Centrum is de place to be om lekker te borrelen! Ontdek hier de andere borrel hotspots!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!