Kom je ook?

Zin om op het terras te zitten? In Almere Centrum zijn er zoveel leuke terrassen, dat je bijna een terrasjes bingo kunt beginnen. Van ontbijten tot borrelen en van lunch tot diner, voor elke gelegenheid is er wel een optie.
Omdat er zo veel keus is, helpen we je graag een handje. Lees hier dé aanraders om op het terras te vertoeven. 

Tropische vibes bij Madame Jeanette

Op het zonnige terras van Madame Jeanette geniet je tot in de late uurtjes van de zon en het tropische menu. Alleen al van de menukaart krijg je een zomers gevoel (en van het interieur overigens ook) en wil je de hele dag op het terras blijven hangen. 

Madame Jeanette is de ultieme plek om gezellig met vrienden een cocktailtje te drinken en te dineren, want gezellig is het hier zeker! Probeer eens een van de borrelhapjes zoals de nacho’s met bakeljauw, gevulde bara’s of de pitjel. 

Het ultieme vakantiegevoel bij Yamas

Op het gezellige terras van restaurant Yamas, zit je van 's middags tot ’s avonds goed gebakken. Neem een uitgebreid diner met allemaal verschillende hapjes van de Griekse mezedes tapas kaart. En scoor een ouzo om het af te toppen. Eén ding is zeker, bij Yamas in Almere Centrum beleef je een hele gezellige avond.

Creatieve hangout Café op 2

Café op 2 is dé creatieve hangout van Almere Centrum. Regelmatig kun je hier genieten voor Live muziek, pubquizes, jamsessies en de vrijmibo. Schuif aan op het gezellige terras van Café op 2 voor een lunch, diner of borrel. En blijf tot in de late uurtjes hangen voor de muziek. 

Relaxen bij Nul36

Nul36 is een gezellig restaurant met huiselijke sfeer. Schuif aan voor een lunch, een koffietje, een uitgebreid diner of de gezellige borrel met vrienden. Het terras is groots opgezet en je kunt hier de hele dag van de zon genieten op de luxe loungebanken. Eén ding is zeker, op de menukaart staan heel veel gerechten die je wel eens zou willen proeven!

Anno is van alle markten thuis

Het terras van Anno Almere is een geliefd terras in Almere Centrum. Op het gezellige terras van Anno kun je heerlijke loungen in de banken of aanschuiven bij een tafeltje. Geniet hier van cocktails, een goeie lunch en een hapje bij de borrel. In de avond kun je hier gezellig dansen tot in de late uurtjes, Anno is van alle markten thuis! 

Zitten deze vijf terrassen in Almere Centrum al helemaal vol of ben je op zoek naar een andere leuk terrasje? In Almere Centrum zijn er verschillende pleinen waar je op een terras kunt aanschuiven. Neem eens een kijkje op het Restaurantplein Belfort, De Grote Markt, Stadhuisplein, Stationsplein of de Esplanade. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!