Naast de grote merken zijn er ook heel veel bijzondere speciaalzaken in Almere Centrum. Dit zijn de 'local heroes' van Almere: boetiekjes of vintage shops die je nergens anders vindt. Concepten die je in geen andere stad tegenkomt en een bezoek aan de binnenstad extra leuk maken. Kom je binnenkort langs?

Vintage juwelen 

Voor vintage sieraden is Reclaimed Jewels een niet te missen hotspot. Hier vind je producten die je nergens anders vindt tegen zeer voordelige prijzen. Sieraden van bloedkoraal zijn een goed voorbeeld van dit soort zeldzame sieraden. Nieuw niet meer in de omloop, Reclaimed weet ze met regelmaat op de kop te tikken.

Op zoek naar een ambachtelijk sieraad? City Juwelier is er voor jou! Al meer dan 30 jaar wordt hier op ambachtelijke wijze sieraden naar eigen ontwerpt gemaakt. 

Spiritueel aanbod en multiculturele hapjes 

Ladonna Edelstenen begon als sieradenwinkel aan huis en is uitgegroeid tot een begrip op het gebied van edelstenen en New Age-producten. Voor de zoetekauwen is Bakkerij Soussi een must-visit. Naast versgebakken brood vind je hier een eindeloos assortiment aan Marokkaanse zoetigheden met als key ingrediënt amandelen. 

De leukste woon- en cadeauwinkels 

Voor unieke woonaccessoires en interieurstukken met een verhaal is de winkel van de succesvolle webshop Kaky een bezoek waard. Cadeau Chateau verkoopt bijzondere wooncadeaus en hebbedingen, door de eigenaren over de hele wereld ingekocht. 

Tijd voor een break

De lekkerste koffie, koffiespecialiteiten en huisgemaakt bonbons vind je bij koffie- en theespeciaalzaak bij DrewesThe black Cockatoo, het eerste vegetarische en veganistische lunchcafé van Almere Centrum voor vegans, vegetariërs, flexitariërs en iedereen die houdt van duurzaam en lekker eten en The Coffee Cat, het eerste kattencafé van Almere. 

Bij Drewes

Bij Drewes Bij Drewes

The Black Cockatoo

The Black Cockatoo Vega(n) lunch cafe The Black Cockatoo interieur overzichtsfoto

The Coffee Cat

The Coffee Cat Kat bij kattencafe almere The coffee cat

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!