Tips voor de leukste kerstballen voor jouw kerstboom

Het is weer de gezelligste tijd van het jaar! De kerstboom kan weer in huis gehaald worden én het leukste is het versieren natuurlijk. Hieronder tips voor de mooiste kerstballen in Almere Centrum. 

Xenos

Jouw kerstboom is pas compleet met de kerstballen van Xenos! Van tijdloze Christmas Classics tot gedurfde en uitdagende luipaard kerstballen, het assortiment van Xenos biedt voor elk wat wils. Maar het wordt nog beter: Xenos heeft ook een prachtige collectie kerstballen van gerecycled katoen, waarmee je niet alleen je huis in kerstsferen brengt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Kruidvat

Bij Kruidvat kun je je eigen kerstballen maken met foto's die speciaal voor jou zijn. Stel je voor: jouw boom vol met ballen met jouw favoriete herinneringen erop, zoals vakantiefoto's of grappige momenten. Het maakt de kerstboom niet alleen mooi, maar ook persoonlijk, omdat het jouw eigen verhalen vertelt. Het is een bijzondere manier om de feestdagen extra speciaal te maken en elke dag te worden herinnerd aan de mooie momenten die je dierbaar zijn.

HEMA

Bij zowel de HEMA als Cookinglife ontdek je een unieke selectie voor je kerstboom. De HEMA biedt niet alleen (normale) kerstboomdecoraties aan, maar verkoopt ook fastfood en ander eten als kerstdecoratie. Denk aan glinsterende ijsjes, schattige hamburgers en zelfs sushi. Deze unieke decoraties voegen een speelse en smakelijke touch toe aan je kerstboom.

Cookinglife 

Aan de andere kant heeft Cookinglife een breed assortiment, waaronder kerstballen in de vorm van fastfood, maar ook feestelijke accessoires zoals een hak, een champagnefles of zelfs prachtige horloges. Deze verrukkelijke decoraties en andere unieke vondsten van beide winkels voegen een speelse en stijlvolle touch toe aan je kerstboom. Ontdek de combinatie van lekkernijen en elegantie voor een bijzonder feestelijke sfeer!

Blokker

Bij Blokker vind je een schitterende collectie glitterkerstballen! Of je nu op zoek bent naar sprankelende gouden ballen, glinsterende zilveren accenten of kleurrijke glitterversieringen, Blokker heeft een ruime keuze aan glinsterende kerstballen om je boom te laten schitteren. Naast glitterballen biedt Blokker ook een breed scala aan andere prachtige kerstballen, waardoor je genoeg opties hebt om jouw perfecte kerstsfeer te creëren. Kom langs en ontdek het assortiment om jouw kerstboom te laten stralen!

VVV Almere

Een kerstboom vol met kerstballen die de skyline van Almere laten zien, hoe bijzonder is dat? Bij de VVV zijn deze unieke ballen verkrijgbaar in goud, rood en wit. Elk van deze ballen is als een klein kunstwerkje, waarop je de vormen van de stad ziet tegen de donkere nacht. Deze kerstballen geven je versiering iets unieks en tonen de pracht van Almere tijdens de feestdagen. Hang ze op en laat je huis schitteren met een vleugje Almere!

Meer inspiratie? - Bekijk wat je kunt doen in Almere Centrum

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!