Tips voor de tofste hotspots voor gezinnen

In Almere Centrum is er van alles te doen en zeker ook voor het gehele gezin! Benieuwd wat je allemaal met je familie kan doen in Almere? Lees gauw verder!

Barista Café

Start met je gezin bij Barista Café! Geniet daar van de lekkerste kop koffie, zoals de verschillende van de verschillende specials! Ook voor de kids is Barista Café zeker een aanrader, wat denk je van heerlijk warme chocolademelk met slagroom? Ook kan je bij Barista Café heerlijk ontbijten. Denk aan vers belegde broodjes en lekkere pannenkoeken! Zeker een aanrader om je dag goed te starten.

Shop till you drop

Almere Centrum heeft meer dan 400 winkels! Van de Zara en Primark, tot Pull&Bear. In Almere Centrum slaag je met het gehele gezin een nieuwe outfit! 

Kinepolis

Middenin het centrum vind je Kinepolis! Na het winkelen lekker naar de bioscoop gaan is zeker leuk om te doen met je familie. Deze megabioscoop heeft alles wat een bioscoopbezoeker zich kan wensen! Lekkere versnapperingen, luxe stoelen én natuurlijk de nieuwste films die je gezien moet hebben.

 

Heerlijk uiteten in het centrum

In Almere Centrum kan je met het gezin heerlijk uiteten! Van All You Can Eat bij Restaurant IDA, Mexicaans bij Rosita's tot de lekkerste hamburgers bij De Beren Almere. Almere Centrum heeft van alles voor jullie!

Meer inspiratie? - Bekijk wat je nog meer kunt doen in Almere Centrum

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!