Tips voor een lekkere borrelplank

Borrelen is pas compleet als je een heerlijke borrelplankje erbij hebt! Niets is lekkerder dan een gevulde plank met een verscheidenheid aan one-size bite hapjes. 

La Cubanita

Een van de plekken waar je moet wezen is La Cubanita. Bij La Cubanita kan je heerlijk Caribisch eten! En met een borrelplankje waan je jezelf op de Caribische eilanden. Bij elk hapje proef je de exotische smaken.

Woodstone

Lekker gemarineerde olijven, mozzarella sticks en knoflookbroden, loopt het water al in je mond? Bij Woodstone kan je een heerlijke borrelplankje samenstellen.

Hudson Bar & Kitchen

Waar je ook zeker moet zijn voor jouw borrelplankje is bij Hudson Bar & Kitchen. Maiskolven, Sweet patato fries en Crispy oinion rings zijn heerlijke one-size bites die bij jouw borrelplankje moeten zitten!

Lou Streetfood Bar

Bij Lou Streetfood Bar ben je zeker aan het juiste adres voor een borrelplank. Wat denk je van overloaded Nacho's met kaassaus en gehakt of van heerlijke kroketten met vlees of vega. Dit is een borrelplank die je niet wilt missen!

Restaurant Anno

Restaurant Anno heeft de fingerfoods voor jouw borrelplankje! Van heerlijke broodplankjes tot frietjes... Restaurant Anno heeft het allemaal! 

Grandcafé Le Baron

Waar je ook zeker moet wezen is bij Grandcafé Le Baron. Jouw borrelplank wordt rijkelijk gevuld! Kies voor de heerlijke kipsaté of de luxe broodplank.

Nog meer inspiratie? - Bekijk wat je nog meer in Almere kunt doen!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!