Tips voor een lekkere borrelplank

Borrelen is pas compleet als je een heerlijke borrelplankje erbij hebt! Niets is lekkerder dan een gevulde plank met een verscheidenheid aan one-size bite hapjes. 

La Cubanita

Een van de plekken waar je moet wezen is La Cubanita. Bij La Cubanita kan je heerlijk Caribisch eten! En met een borrelplankje waan je jezelf op de Caribische eilanden. Bij elk hapje proef je de exotische smaken.

Woodstone

Lekker gemarineerde olijven, mozzarella sticks en knoflookbroden, loopt het water al in je mond? Bij Woodstone kan je een heerlijke borrelplankje samenstellen.

Hudson Bar & Kitchen

Waar je ook zeker moet zijn voor jouw borrelplankje is bij Hudson Bar & Kitchen. Maiskolven, Sweet patato fries en Crispy oinion rings zijn heerlijke one-size bites die bij jouw borrelplankje moeten zitten!

Restaurant Anno

Restaurant Anno heeft de fingerfoods voor jouw borrelplankje! Van heerlijke broodplankjes tot frietjes... Restaurant Anno heeft het allemaal! 

Grandcafé Le Baron

Waar je ook zeker moet wezen is bij Grandcafé Le Baron. Jouw borrelplank wordt rijkelijk gevuld! Kies voor de heerlijke kipsaté of de luxe broodplank.

BoutiQ

Ontdek het restaurant BoutiQ op de Grote Markt in Almere. Geniet hier samen met vrienden van heerlijke kleine gerechten en lekkere cocktails. Maar dat is niet alles! Je kunt hier ook langskomen voor een gezellige borrel. Het restaurant heeft een prachtig interieur dat perfect is voor foto's, dus breng gerust je camera mee. Ze hebben ook leuke evenementen en livemuziek, dus kijk op hun agenda voor speciale gelegenheden. BoutiQ is een leuke plek om te genieten van lekker eten, drankjes en een gezellige sfeer in Almere.

Nog meer inspiratie? - Bekijk wat je nog meer in Almere kunt doen!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!