Neem je vader mee uit eten bij een van deze gezellige restaurants en maak er een dag van om niet te vergeten. Want met een van deze restaurants in Almere Centrum zit er voor elke papa wat tussen!

Houdt jouw vader van vlees?

De naam van het restaurant verklapt het natuurlijk al, maar als vleesliefhebber moet je echt langs bij Meat in the city! De chef van dit restaurant is namelijk maar liefst 12 jaar lang slager geweest, dus kennis van het vak heeft hij zeker. Voor goeie Amerikaanse burgers zijn jij en je vader bij Hudson Bar & Kitchen aan het juiste adres. En voor een Griekse mixed grill mag je Yamas ook zeker niet overslaan.

Gezellig een drankje doen!

Zin in een gezellige borrel met je vader? Schuif aan bij SOOF, een gezellige bruine kroeg, maar dan met een modern tintje. Voor de lekkerste biertjes moet je echt naar de Bierfabriek. En nog geen zin om naar huis te gaan? Klop dan aan bij Grandcafe Le Baron!

Geniet van tropische gerechten

Voor een gezellige avond en heerlijk Mexicaans eten is Rosita’s dé plek waar je moet zijn, niet alleen heerlijk eten, maar ook een goeie sfeer. Tip: de sangria is echt top! En over goeie en tropische sferen gesproken… daarvoor kun je ook terecht bij Indo Kitchen Bar.

Extra tip!

Zin in een Beregezellige avond? Kom naar De Beren Almere. Ook restaurant Nul36 zal niet teleurstellen en zal jullie een hele gezellige en smaakvolle avond bezorgen.

Er zijn ontzettend veel opties om te dineren of te lunchen in Almere Centrum. Ontdek hier nog veel meer restaurants en leuke hotspots.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!