Vaderdag diners in Almere Centrum

Vind het ideale restaurant in Almere Centrum om Vaderdag te eten. Het is natuurlijk al lang bekend dat de liefde van een man door de maag gaat, dus geen betere manier om deze dag te vieren. Neem je vader mee bij een van deze gezellige restaurants en maak er een dag van om niet te vergeten. Want met een van deze restaurants in Almere Centrum zit er voor elke papa wat tussen!

Houdt jouw vader van vlees?

De naam van het restaurant verklapt het natuurlijk al, maar als vleesliefhebber moet je echt langs bij Meat in the city! De chef van dit restaurant is namelijk maar liefst 12 jaar lang slager geweest, dus kennis van het vak heeft hij zeker.
Voor goeie Amerikaanse burgers zijn jij en je vader bij Hudson Bar & Kitchen aan het juiste adres. En voor een Griekse mixed grill mag je Yamas ook zeker niet overslaan.

Gezellig een drankje doen!

Zin in een gezellige borrel met je pa? Schuif aan bij het pas verbouwde SOOF, dit ziet er nu uit als een echte bruine kroeg, maar dan met een modern tintje. Voor de lekkerste biertjes schuiven jullie natuurlijk aan bij de Bierfabriek. En nog geen zin om naar huis te gaan? Klop dan aan bij Grandcafe Le Baron!

Op vakantie in eigen stad

Voor een gezellige avond en heerlijk Mexicaans eten schuiven jullie aan bij Rosita’s, niet alleen heerlijk eten. Maar ook een goeie sfeer! En over goeie en tropische sferen gesproken… daarvoor kun je ook terecht bij Soulfoodbar Madame Jeanette. Zin in verschillende hapjes met streetfood? Daarvoor ben je bij LOU Streetfood aan het juiste adres.

Extra tip!

Zin in een Beregezellige avond? Dan ben je natuurlijk aan het juiste adres bij restaurant De Beren Almere. Maar ook restaurant Nul36 zal niet teleurstellen en jullie een hele gezellige en smaakvolle avond beleven.

Er zijn ontzettend veel opties om te dineren of te lunchen in Almere Centrum. Ontdek hier nog veel meer restaurants en leuke hotspots

Let op: vanwege de coronamaatregelen zijn veel restaurants in Almere Centrum inmiddels weer geopend, maar uiteraard wel met de aangepaste maatregelen. Je dient vooraf te reserveren en je aan de regels te houden. Pas goed op elkaar en houdt het veilig. 
Liever thuis uiteten? Dat kan natuurlijk ook! Heel veel restaurants brengen de lekkerste hapjes namelijk ook gewoon bij jou thuis.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!