De leukste vega(n) hotspots

Ben jij vegetarisch of wil je graag minder vlees eten? In Almere Centrum zijn meerdere vegetarische opties te vinden. Zo is er een vega(n) lunchcafe en staat er op bijna elke kaart wel een vega(n) optie. Vind jij het moeilijk om een plekje uit te zoeken? Ontdek deze vega hotspots in Almere Centrum! 

Wist je dat je tijdens Lifestyle Day op 21 mei, bij Bagels & Beans de lekkerste en gezondste smoothies kunt drinken? Lees hier meer over Lifestyle Day.

Vegetarian Café The Black Cockatoo 

The Black Cockatoo heet niet voor niets ‘vegetarian cafe’. Als vegetariër en veganist kun je hier echt je hart ophalen. De menukaart verandert regelmatig dus je hoeft niet altijd hetzelfde te eten. Zo proef je hier gerechten die ontzettend veel lijken op: een croissantje met ‘zalm’, een ‘kapsalon’ en ‘bitterballen’, maar dan allemaal vegan. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en af en toe ook diner. 

Vegan Berenfriendly 

Bij Restaurant de Beren Almere eet je heerlijke burgers! Wist je dat alle burgers en saté in een vega(n) variant te verkrijgen is? Dat wordt smullen. 

Bagels & Beans 

Bij Bagels & Beans kun je terecht voor de lekkerste bagels met vegetarisch beleg. Er is voor ieder wat wils met de paddoburger van champignons, hummus, awesome prana, diverse chreamcheese toppings en de bospaddenstoelen kroketjes. Ook kun je qua drankjes hier goed terecht met de ruime keuze uit soorten melk zoals haver, kokos en sojamelk. 

Vegan pizza bij Woodstone 

Ben jij een pizzalover in hart en nieren? Dan kun je met de vegan & vega pizza’s van WOODSTONE vast je geluk op! Probeer eens de vega Farnese met geitenkaas, balsamicosiroop, babyspinazie, gekarameliseerde uitjes en pestodressing. Of ga voor de risotto fungi of een lekkerse vega salade.  

Burgers, burgers and burgers bij Hudson 

Houd jij echt van burgers? Dan ben je vast dolblij als je hoort dat Hudson Bar & Kitchen nu ook de Beyond Burger serveert, een 100% vegan burger met beyond vlees (net echt). Ook kun je hier alle burgers standaard is vegetarische optie bestellen.  

ay ay ay Rosita’s 

Dol op mexicaanse hapjes en gezelligheid? Tijd om bij Rosita’s naar binnen te springen! Van bijna alle hoofdgerechten is wel een vegetarische optie te maken. Ga voor de fajita’s met groenten, vega burrito’s of enchilada’s. En vergeet vooral de nacho’s niet! 

Vega bij Nul36 

De menukaart van Nul36 verandert regelmatig en daardoor heb je het hele jaar door de lekkerste opties om vegetarisch te eten. Kies voor een lekkere ravioli ratatoille, blini's met paddenstoelen, salade of de vegetarische Gua Bao's tijdens de lunch! De kaart van Nul36 wordt regelmatig aangepast. 

Kun je niet kiezen?  

Ook voor je gewone boodschappen kun je in Almere Centrum terecht als het gaat om gezonde en vegetarische opties. Breng eens een bezoekje aan Ekoplaza. Heb je hulp nodig? Het personeel helpt je graag om de juiste vleesvervanger te vinden. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!