Vier Vaderdag in Almere Centrum

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor 19 juni? Want dan is het Vaderdag! Op deze dag zetten we alle papa’s extra in het zonnetje. Gelukkig heeft Almere Centrum genoeg leuke inspiraties voor hét perfecte Vaderdagcadeau. Lees gauw verder wat jij zoal kunt geven aan je liefste vader.

Een mooie sieraad om altijd bij je te dragen

Houdt jouw vader van sieraden? Een stoere leren armband, een ketting met een persoonlijk bedeltje of een gave ring is zeker weten een leuk cadeau voor Vaderdag! Een sieraad is niet alleen mooi om te dragen, maar vertelt ook een verhaal! Kom gezellig langs Strego of Lucardi! Of ontdek alle andere juweliers in Almere Centrum.

Scoor een nieuwe outfit voor je vader

Neem jouw vader mee shoppen! Laat je vader zelf een leuke outfit scoren bij Only For Men, Jack & Jones of The Sting. Een leuk dagje winkelen in Almere Centrum is altijd een goed idee én je hebt tegelijkertijd wat quality-time met je vader! Ontdek ook de andere kledingzaken die het centrum rijk is!

New shoes

Houdt jouw vader van sneakers, nette schoenen of sandalen? In Almere Centrum heb je ook vele diverse schoenenwinkels. Breng eens een bezoekje aan Manfield, Snipes of Nelson. Verras jouw vader met een paar gloednieuwe schoenen!

Gezellig hapje eten

Ga met je vader gezellig uit eten bij Meat In the City. Bij Meat In The City eet je een lekker stuk vlees. Laat de chef weten hoe jij je vlees gebakken wilt hebben en het komt voor elkaar. Een lekker biefstukje gaat er altijd wel in of ga voor de T-bone steak. Ook voor de papa’s die vegetarisch eten is er genoeg keus.  Doe na afloop lekker een ijsje bij ICE&CO en struin samen het stadsstrand af op de Esplanade. Dit wordt een Vaderdag om nooit meer te vergeten!

Meer inspiratie?

Kom eens gezellig met je mama of partner shoppen en eten in het centrum.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!