Vier de liefde in Almere Centrum

Almere Centrum, 7 februari 2024 – Op Valentijnsdag, woensdag 14 februari,  zetten we de mensen van wie we houden extra in het zonnetje. Ook in Almere Centrum wordt de liefde gevierd. De winkeliers grijpen deze dag aan om hun klanten en bezoekers te laten weten hoe zeer ze worden gewaardeerd met bijzondere acties en aanbiedingen. De zaterdag voor Valentijnsdag loopt een Valentijnsteam rond met een enorm hart waarmee iedereen op de foto kan samen met hun grote liefde of iemand die om welke reden dan ook speciaal is. 

High-tea, speed dating en seks in de bieb
Op de site van Almere Centrum is een speciale Valentijnspagina gemaakt. Hier staan tips en suggesties voor een perfecte Valentijnsdag maar vinden bezoekers ook diverse leuke en romantische winacties en aanbiedingen van verschillende winkels en zaken in Almere Centrum. Bij Drewes heeft bijvoorbeeld weer een perfecte, romantische high tea in de aanbieding. Ook bij The Black Cockatoo ben je voor een high-tea aan het juiste adres, en in dit geval is deze ook nog eens vegan! Strand 22 heeft ook een speciaal menu voor mensen die de romantiek van dineren aan het water willen ervaren. 50+ en single? Café het Boemeltje organiseert een gezellige Speed Dating Borrel, speciaal voor 50-plussers. Wie graag de spanning opzoekt moet in de Nieuwe Bibliotheek zijn voor ‘Seks in de Bieb’. Hier zijn verschillende prikkelende activiteiten te ontdekken waaronder speeddates, de film ‘How to have Seks’, workkshops over spannende hulpmiddelen, consent en (zelf)ontdekking en meer.

Verklaar de liefde met een groot hart
Op zaterdag 10 februari loopt het Almere Centrum Valentijnsteam door het winkelgebied met een enorm hart. Bezoekers kunnen samen met hun Valentijn op de foto. De foto’s zijn op 14 februari terug te vinden op de Facebookpagina van Almere Centrum. Wie een originele manier zoekt om iemand op een bijzondere manier te verrassen kan ook alleen op de foto met bijvoorbeeld een zelfgemaakt bordje met een lieve tekst of, nog leuker, een aanzoek!

Alle activiteiten, tips en winacties zijn terug te vinden op de Valentijnspagina van Almere Centrum.

Over Almere Centrum
Het toonaangevende centrum van Almere heeft enorm veel te bieden. Niet voor niets is Almere Centrum sinds 2017 uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Je vindt er in totaal zo’n 400 verschillende winkels van grote modenamen als ZARA, Primark, Peek & Cloppenburg, Superdry, Pull & Bear, Only for Men en H&M maar ook speciaalzaken als Bever, Vitaminstore, Rituals, KIKO Milano en Jeans Centre. De leuke kleinere winkeltjes en boetiekjes zijn te vinden in de Passages. 
Ook op het gebied van cultuur stelt Almere niet teleur. Het Filmhuis in De Nieuwe Bibliotheek en de Kunstlinie hebben een afwisselend programmering aan cultuur, film en kunst. De bijzondere architectuur van internationale architecten, waaronder Rem Koolhaas, trekt bezoekers van over de hele wereld. Met diverse wandelroutes, een wekelijkse overdekte rondvaart op zondag en bootjes die kunnen worden gehuurd kan Almere zowel op het land als op het water worden ontdekt. 
De vele terrassen en het ruime aanbod aan horecagelegenheden met uiteenlopende keukens bieden genoeg keuze voor een gezellig diner, een drankje of een ontspannen koffiemoment. Met mooi weer maakt het stadsstrand aan het Weerwater, midden in het centrum, de sfeer compleet 
Almere Centrum is een perfecte bestemming voor een dagje uit en ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en het Gooi. Het gebied is autovrij maar biedt diverse parkeergarages met ruime plekken en het treinstation van Almere Centrum ligt in het winkelgebied. 
 
Almerecentrum.nl 

 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!