Op maandag 14 februari vieren we de liefde. Ook de winkeliers in Almere Centrum grijpen Valentijnsdag aan om bezoekers en volgers te laten zien hoe zeer ze worden gewaardeerd. Er worden bonbons uitgedeeld en via social media zijn verschillende prijzen te winnen. 

Chocolade 
De Azteken wisten het al: dé liefdesverrassing bij uitstek is chocola. Op 12 en 13 februari worden bezoekers verrast met heerlijke bonbons van Villa Chocola. Deze worden verspreid door het centrum uitgedeeld. Klantenkaarthouders en mensen die zich nieuw inschrijven voor de Klantenkaart, maken bovendien kans op een doos chocolade van Villa Chocola ter waarde van 50 euro.

Doe mee en win een romantisch diner!

Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag om jouw liefje in het zonnetje te zetten. En hoe beter met een heerlijk Valentijnsdiner voor twee? Dit jaar als van ouds in een restaurant in Almere Centrum! En het mooiste van alles: je kan het diner winnen!

DOE MEE! »

Win een luxe Villa Chocolade doos!

Onze klantenkaarthouders zetten we graag extra in het zonnetje, vooral op zo een speciale dag als Valentijnsdag! Daarom verloten we een luxe Villa Chocolade doos! Heb je nog geen klantenkaart maar wil je wel kans maken op deze mooie prijs? Geen probleem! Vraag dan nu je klantenkaart op!

Ja, ik wil een klantenkaart!

Valentijnsacties

Valentijns High Tea - Bij Drewes

Minimuffins, Cheesecake, scones en nog veel meer. Zoals elk jaar kan je bij Drwes terecht voor een romantische High Tea. Geniet er van in de zaak of neem het mee naar huis.

Valentijnspizza - WOODSTONE Pizza & Wine

Ze zijn weer terug, de hartvormige Valentijnspizza´s! Verras jouw liefde met een romantisch diner bij WOODSTONE Pizza and Wine op maandag 14 februari en zij maken een heerlijk hart van jouw favoriete pizza.

Valentijns hartjes pizza's van Woodstone Almere

Hisar Bestekset Florence - KookComfort Almere

Ga je thuis romantisch kokkerellen voor jouw liefde. Dan kan naast een heerlijk diner een prachtige Hisar bestekset Florence niet ontbreken

3-Gangen Diner - Nul36

Geniet van jouw lover met een heerlijk 3-gangen diner naar keuze incl. ontvangst met prosecco (ook alcohol vrij verkrijgbaar) voor slechts €28,50!

Vegan valentijn high tea The Black Cockatoo Almere Centrum

Valentijnskadobon - Second Aesthetics

Koop een Valentijnskadobon bij Second Aesthetics ter waarde van €30,- voor slechts €25,-. Jouw geliefde mag onder genot van gebak, thee en koffie komen shoppen als de winkel gesloten is voor publiek. 

Madak 3 Solo Boxes - Madak Chocolatier

Laat met deze intens smakende chocolade zien hoeveel je om iemand geeft. Het is de perfecte verrassing voor je Valentijn. Kies 3 favoriete solo boxen uit voor €30,-

Valentijnsinspiratie

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!