Op dinsdag 14 februari vieren we de liefde! Ook de winkeliers in Almere Centrum grijpen Valentijnsdag aan om bezoekers en volgers te laten zien hoe zeer ze worden gewaardeerd. Laat je mooiste lach zien en ga op de foto met de persoon van wie je houdt. Ook zijn er online verschillende verwenarrangementen te winnen, zodat het sowieso een liefdevolle dag wordt!

Ga op de foto met jouw Valentijn
Bezoekers in Almere Centrum kunnen met hun Valentijn op de foto. Een welkomstteam loopt op zaterdag 11 februari rond met een groot hart. Iedereen die het leuk vindt kan op de foto met zijn geliefde én het hart. De foto’s worden door het welkomstteam gemaakt en zijn op 14 februari terug te vinden op onze Facebookpagina

Win een massage voor twee

Relax this Valentine! Kom helemaal tot rust bij Lifestyle Salon & Spa, want jij maakt kans op een massage voor twee personen t.w.v. €166,50,-

DOE MEE! »

Win een 4 gangen Chefs-Menu

Uit eten met je geliefde is altijd een goed idee! Bij BoutiQ maak je kans op een 4 gangen Chefs-Menu met een flesje Cava voor twee personen. Neem jouw Valentijn mee naar BoutiQ en geniet van lekkere gerechten. Doe mee met deze te leuke winactie!

DOE MEE! »

Win een high tea voor twee

Maak kans op een romantische high-tea voor twee bij Bij Drewes! De etagères zijn rijkelijk gevuld met o.a. scones en jam, macarons, mini sandwiches, vers fruit en nog veel meer. Neem er een glaasje prosecco bij en jouw Valentijnsdag is geslaagd!

DOE MEE! »

Win een lunch voor twee

Wandel hand in hand langs het weerwater en eindig je wandeling bij Strand22. Je maakt namelijk kans op een overheerlijke lunch voor twee personen. Doe mee en maak nieuwe herinneringen met je geliefde!

DOE MEE! »

Win een Valentijnstaart

Wie verras jij met wat lekkers voor Valentijnsdag? MultiVlaai heeft rond Valentijnsdag hele leuke én lekkere gebakjes. Van taartjes met suikerhartjes tot dé klassieker met slagroom en verse aardbeien. Doe mee en maak kans op wat lekkers van MultiVlaai!

DOE MEE! »

Valentijnsacties

Graveer je cadeau bij Douglas

Verras je valentijn door bij aankoop van zijn/haar favoriete geur, de flacon te laten graveren door een graveur (mits de flacon geschikt is). Let op: er kan alleen gebruik worden gemaakt van deze actie op zondag 12 februari van 12.00 tot 17.00 uur.

Valentijnsdag

Maak kans op een overnachting

Plan op 14 februari een duo massage bij QoQo Massage Clinics en maak kans op een overnachting in DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen mét ontbijt en gratis duo massage van 60 minuten. Ook leuk: op Valentijnsdag krijgt iedereen die een duo massage heeft geboekt sowieso een glas champagne aangeboden.

Valentijnsdag

Valentijn bonbons bij Ice&Co

Ice&co verkoopt overheerlijke Leonidas bonbons waar jij je geliefde (en jezelf) mee kunt verwennen. Je vult de bakjes met je favoriete bonbons, inclusief speciale Valentijn bonbons! Natuurlijk worden de bonbons ingepakt met een mooi rood/roze lintje eromheen. Ook kun je op Valentijnsdag in de roze winkel genieten van een koffie met een gebakje erbij.

Valentijnsdag

Valentijnsinspiratie

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!