Vier de liefde met Almere Centrum

Almere Centrum, 03 februari 2022 – Op maandag 14 februari vieren we de liefde. Ook de winkeliers in Almere Centrum grijpen Valentijnsdag aan om bezoekers en volgers te laten zien hoe zeer ze worden gewaardeerd. Er worden bonbons uitgedeeld en via social media zijn verschillende prijzen te winnen. Online kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor mooie cadeaus of romantische dates.

Chocolade 
De Azteken wisten het al: dé liefdesverrassing bij uitstek is chocola. Op 12 en 13 februari worden bezoekers verrast met heerlijke bonbons van Villa Chocola. Deze worden verspreid door het centrum uitgedeeld. Klantenkaarthouders en mensen die zich nieuw inschrijven voor de Klantenkaart, maken bovendien kans op een doos chocolade van Villa Chocola ter waarde van 50 euro.

Online Valentine
Er zijn genoeg leuke restaurants in Almere Centrum om een date mee naar toe te nemen. Via social media zijn er romantische diners te winnen bij drie van hen; Madame Jeanette, Rosita’s en Nul36. Wie kans wil maken doet er slim aan Facebook en Instagram van Almere Centrum, beide @almerecentrum, in de gaten te houden. 

Inspiratie
Op de website van Almere Centrum worden mensen die om inspiratie verlegen zitten op hun wenken bediend. Hier komen tips voor Valentijnscadeaus die bij de verschillende winkels in Almere Centrum te krijgen zijn en suggesties voor de leukste restaurants voor een romantisch Valentijnsdiner. 
 

Meer informatie over Valentijn in Almere Centrum, tips en suggesties en de winacties staat op de Valentijnsdag- pagina.

Over Almere Centrum
Het toonaangevende centrum van Almere is de perfecte bestemming voor een dagje winkelen. Bezoekers hebben er de keuze uit zo’n 400 winkels en horecagelegenheden. Niet voor niets is Almere Centrum uitgeroepen tot Beste Binnenstad van Nederland. Je vindt er verschillende bijzondere en uitgebreide winkels van grote modenamen als ZARA, Primark, Superdry, Pull & Bear, Only for Men en H&M maar ook speciaalzaken als Bever, Vitaminstore, Rituals, KIKO Milano en Jeans Centre. De leuke kleinere winkeltjes zijn te vinden in de Passages. 

Het door internationale architecten, waaronder Rem Koolhaas, ontworpen autovrije centrum ligt op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam en het Gooi en biedt diverse parkeergarages met ruime plekken. Ook per trein is het centrum eenvoudig te bereiken. Het station ligt in het winkelgebied. Het centrum is 7 dagen per week geopend. 

Almerecentrum.nl 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!