Op zondag 16 juni zetten we onze vaders extra in het zonnetje, want dan is het Vaderdag! Ook de winkeliers in Almere Centrum grijpen Vaderdag aan om bezoekers te laten zien hoe zeer zij worden gewaardeerd. Ontdek mooie Vaderdagacties van ondernemers en de beste cadeautips.
 

Knutselmiddag

Op zaterdag 15 juni wordt De Diagonaal (tegenover de Hema en Douglas) omgetoverd tot een knutselparadijs! Speciaal voor Vaderdag kunnen kinderen een prachtig knutselwerk voor hun vader maken. Het wordt een middag vol creativiteit en plezier, waarbij de kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Kom langs tussen 13:00 en 16:00 uur en laat je verrassen door de leuke knutselactiviteiten die we voor jullie in petto hebben!

Vaderdagacties! - Cadeautips...

Wadi Oudh

Wadi Oudh heeft een exclusieve Vaderdagaanbieding voor jou! Kies drie flessen van 50ml uit de exclusieve collectie voor slechts €100,-. Keuze uit: Keuze uit: - arrow - prince - viking - exile.

Deze actie is geldig van 10 t/m 16 juni.

Ga naar Wadi Oudh »

Cookinglife

Cookinglife heeft het ideale Vaderdagcadeau voor jou! Van mooie steakmessen en vorken voor de vader die van barbecueën houdt tot een prachtige whiskeykaraf met bijpassende glazen. Cookinglife heeft in de winkel een leuk hoekje ingericht met fantastische Vaderdagcadeautips.

Deze actie is geldig van 5 t/m 16 juni.

Ga naar Cookinglife »

Vaderdagtips - Laat je inspireren.

Originele Vaderdagcadeaus

Wat geef jij jouw vader cadeau dit jaar? Kom eens verrassend uit de hoek en geef hem een orgineel cadeau! Denk aan een geruisloze koptelefoon of een toffe outfit. Jouw vader verdient een orgineel cadeau!

Bekijk onze tips »

Lokale cadeautip!

Kom langs de VVV in Almere Centrum en laat je inspireren! Hier verkopen ze ook superleuke én lekkere producten. Verras je vader met een coole Ally shirt! Houdt jouw vader van bier? Dan zit je hier ook zeker goed, want de VVV verkoopt ook diverse lokale speciaal biertjes! 

Gezellig uit eten

Vind het ideale restaurant in Almere Centrum om tijdens Vaderdag te eten. Neem je vader mee bij een van deze gezellige restaurants en maak er een dag van om niet te vergeten.

Ga uit eten met je vader »
Gerechten Yamas

Nu je er toch bent! - Van hippe koffie hotspots tot heerlijke restaurants.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!