Op zondag 18 juni zetten we onze vaders extra in het zonnetje, want dan is het Vaderdag! Ook de winkeliers in Almere Centrum grijpen Vaderdag aan om bezoekers te laten zien hoe zeer zij worden gewaardeerd. Ontdek mooie Vaderdagacties van ondernemers, de beste cadeautips of doe mee met de winactie!

Vaderdag winactie - Doe mee!

Goed gevuld Vaderdagpakket

Zondag 18 juni is het Vaderdag! Wil jij je vader deze dag extra verwennen? Doe dan mee met de winactie en maak kans op een goed gevuld Vaderdagpakket!

Doe mee »

Vaderdagtips - Laat je inspireren.

Originele Vaderdagcadeaus

Wat geef jij jouw vader cadeau dit jaar? Kom eens verrassend uit de hoek en geef hem een orgineel cadeau! Denk aan een geruisloze koptelefoon of een toffe outfit. Jouw vader verdient een orgineel cadeau!

Bekijk onze tips »

Lokale cadeautip!

Kom langs de VVV in Almere Centrum en laat je inspireren! Hier verkopen ze ook superleuke én lekkere producten. Verras je vader met een coole Ally shirt! Houdt jouw vader van bier? Dan zit je hier ook zeker goed, want de VVV verkoopt ook diverse lokale speciaal biertjes! Tip: de Ally biertjes met Ally de aap is ook leuk om te geven.

Uit eten met je pa

Vind het ideale restaurant in Almere Centrum om tijdens Vaderdag te eten. Neem je vader mee bij een van deze gezellige restaurants en maak er een dag van om niet te vergeten.

Ga uit eten met je vader »
Gerechten Yamas

Vaderdagacties - Ontdek de beste acties.

Vaderdagmenu bij Strand22

Geniet voor maar liefst €29,50 van een overheerlijk Vaderdagmenu bij Strand22. Verwen je vader met een overheerlijk uiensoep, varkens tomahawk met bbq-saus en eindig met baba rhum.

Gratis autogeur

Bij besteding vanaf 50 euro krijg je bij Wadi Oudh een gratis autogeur t.w.v. 15 euro cadeau!

Nu je er toch bent! - Van hippe koffie hotspots tot heerlijke restaurants.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!