Winkel tijdens daluren om drukte te vermijden

maak kans op shoptegoed van winkels uit het centrum

Van 23 november tot en met 3 januari verloot Almere Centrum zes weken lang shoptegoed met een totale waarde van € 20.000,-. Alleen bezoekers, die in de daluren in Almere Centrum shoppen en zo piekdrukte helpen voorkomen, doen mee! Onder het motto ‘Kom op tijd, zodat je drukte mijdt’ maak je iedere week kans op shoptegoed van € 100,-,  € 200,- of € 400,- van winkels in Almere Centrum. 

Alle deelnemers maken in de eerste week van januari bovendien kans op de hoofdprijs van € 2.500,- shoptegoed te besteden bij verschillende winkels in Almere Centrum, de tweede prijs is shoptegoed van € 1.000,-. Daarnaast zijn er nog 100 kansen op shoptegoed van € 50,-.

In de week van 23 t/m 30 november maak je kans op 12 prijzen van 12 verschillende winkels.

Zo is er 2x shoptegoed met een waarde van €400,-, 5x shoptegoed met een waarde van €200,- en 5x shoptegoed ter waarde van €100,-. De winkels die meespelen van 23 t/m 30 november zijn:

Kenz Juwelier • Media Markt • HEMA • Rituals • G-Star RAW • Cadeau Chateau • BK Leder • Picture People • Reclaimed Jewels • Intertoys • Bruna • Ecco •

 

Bovendien is er €10.000,- beschikbaar voor drie goede doelen. Jij kunt met het uploaden van je bon zelf aangeven welk goede doel je voorkeur heeft. Lees hier meer over de goede doelen actie

Ga direct naar

 

De prijzen van deze week

Media Markt in Almere centrum kleurrijke muur

Media Markt in Almere centrum kleurrijke muur

© Femke Kamps

€400,-

Bij Kenz Juwelier en Media Markt

G-star winkel in Almere centrum

G-star winkel in Almere centrum

© Femke Kamps

€200,-

Bij HEMA, Rituals, G-Star Raw, Cadeau Chateau en BK Leder

kookboeken bij bruna in Almere Centrum

kookboeken bij bruna in Almere Centrum

© Femke Kamps

€100,-

Picture People, Reclaimed Jewels, Intertoys, Bruna en Ecco 

Stem op jouw goede doel

Ook steunt Almere Centrum drie goede doelen met deze actie en wordt er €10.000 verdeeld onder drie goede doelen: Dierenasiel Almere, VLA - Voedselbank Almere en Parkhuys Almere

Op 4 januari wordt de balans opgemaakt van het aantal stemmen onder de drie goede doelen. En vervolgens wordt het percentage van de stemmen verdeeld onder de gekozen doelen. 

Dierenasiel almere logo

Dierenasiel almere logo

© Dierenasiel almere

Dierenasiel Almere

Dierenasiel Almere zorgt al jaren voor de opvang en plaatsing van zwerfdieren in Almere. Honden, katten, konijnen, knaagdieren zijn allemaal welkom.
Er zijn veel redenen waarom mensen afstand van hun dier willen of moeten doen. Zo worden er dieren gebracht die zijn gevonden en daar proberen ze dan zo snel mogelijk een nieuw gouden mandje voor te vinden.

Voor het dierenasiel komt de sponsoractie op een goed moment. Door de coronacrisis kan de jaarlijkse rommelmarkt niet worden gehouden en lopen ze veel inkomsten mis.
Al het sponsor geld wat binnenkomt bij Dierenasiel Almere zal worden besteed aan nieuwe manden en tuigjes voor de asielhonden en een nieuwe weegschaal voor kittens en konijnen.

Ga naar de website van Dierenasiel Almere
Voedsel loket almere logo

Voedsel loket almere logo

© VLA

VLA – Voedselbank Almere

Stichting VLA en Voedselbank Almere ondersteunen mensen die het even financieel niet redden met voedsel, kleding, meubels en witgoed. Samen met hulpverleners wordt een traject gestart zodat mensen binnen een jaar weer financieel zelfstandig zijn. Gedurende dat traject kunnen ze boodschappen doen in de supermarkt van Voedselbank Almere. Jaarlijks krijgen ruim 1300 Almeerse gezinnen hulp van Stichting VLA en Voedselbank Almere. Stichting VLA helpt met meubels, witgoed, kleding en ondersteunt het hulpverleningstraject.

Door de corona crisis kan er nauwlijks ingezameld worden in supermarkten en moet Voedselbank Almere alle zeilen bij zetten om aan voldoende voorraad te komen. Met het gewonnen bedrag kan VLA investeren in een goede voorraad aan producten om ook in de winter genoeg verse groenten, fruit en zuivelproducten te kunnen aanbieden. Want zeker in de winter en tijdens de crisis zijn verse producten en een gezonde maaltijd extra belangrijk. 

Ga naar de website van VLA