5X huidverzorgingstips voor jou

Tijdens deze maanden kan jouw huid wel extra verzorging gebruiken. In Almere Centrum vind jij genoeg winkels om jouw huidje lekker te verwennen. Bekijk de 5 winkeltips hieronder én laat het verzorgen maar beginnen.

Wist je dat je tijdens Lifestyle Day op 21 mei, bij Etos aan De Diagonaal terecht kan voor make-up tips! Lees hier meer over Lifestyle Day.

1. Rituals

Waan jezelf in de lekker ruikende bodycrèmes en oliën van Rituals. Naast dat deze producten heerlijk ruiken, biedt deze producten ook de ultieme hydratie en verzorging voor jouw huid. In Almere Centrum vind je maar liefst twee filialen van Rituals Cosmetics. Kom langs en probeer de producten eens uit aan de Stationsstraat 44 of aan De Diagonaal 18.

Aan De Diagonaal 18 kan je ook een ontspannen Spa behandeling krijgen. Jouw huid voelt als herboren.

 

2. By Yoel

Huidverzorging betekent niet alleen de juiste producten gebruiken, maar ook ontspannen, want dan laadt jouw lichaam op en kan het er weer tegenaan. Bij By Yoel kan je een heerlijke Spa behandeling krijgen met verzorgende producten voor jouw lichaam. Ook zijn deze producten te koop, zodat jij de Spa behandeling thuis kan ervaren met topmerken zoals Oolaboo en La Biosthetique.

3. Team Kappers

Naast je huid en lichaam verzorgen telt je haar ook mee. Je hoofdhuid verdient ook zeker de aandacht om verzorgd te worden. De specialisten van Team Kappers knippen en verven jouw haar tot in de perfectie. Laad jouw haar stralen. 

4. Holland & Barrett

Voor een uitgebreid aanbod aan verzorgingsproducten moet je bij Holland & Barrett zijn. De verzorgingslijn bij Holland & Barrett is enorm.  Weet je niet welke producten bij jouw huidtype passen? Het personeel adviseert jou graag. Zo ga jij met de juiste producten de deur uit. 

5. Kiko Milano

Kiko Milano heeft verschillende producten voor jouw huid. Heb je last van onzuiverheden? De toner en balance cream zijn dan perfect voor jou. Of kan jouw huid wel meer hydratatie gebruiken? De Hydra Shots en Face Cream bieden jouw huid de hydratatie die jij verdient. Get that glowy skin met de verzorgingsproducten van Kiko Milano.

Dagje wellness doen?

In Almere Centrum heb je ook nog vele andere winkels op het gebied van cosmetica. Bekijk het totale cometica overzicht hier. Het verzorgen van je huid en lichaam verdient niet alleen de juiste producten. Ook ontspanning en je lichaam tot rust brengen behoort ook tot het verzorgen van je lichaam en geest. Breng jezelf tot rust met de wellness behandelingen in Almere Centrum. Bekijk de wellness tips hier.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!