The best burgers in town

Moe van het winkelen en stevige trek gekregen? Plof dan neer in een van de vele restaurants op de horecapleinen in Almere Centrum voor de lekkerste burgers. Natuurlijk kun je er ook terecht voor alle andere gerechten op hun kaart! 

Hudson Bar & Kitchen
Het Amerikaanse restaurant Hudson Bar & Kitchen is natuurlijk de ideale locatie om te genieten van de typische Amerikaanse burger. Geniet tussen de bizonkoppen van de lekkerste hamburgers. 

De Beren
Bij De Beren, met uitzicht op het Weerwater, kun je terecht voor 5 verschillende burgers. Wat dacht je van de Premium Black Angus Burger of de Lamsburger met asperges en tzatziki. Kies als bijgerecht voor dikke of Franse frites, rijst, gepofte aardappel of stokbrood. 

Lou Streetfood Bar 
Op de Grote Markt vind je Lou Streetfood Bar. In het industrieel ingerichte restaurant haal je de beste burgers. Met een ruime keuze uit burgers, zijn toch de Crunchy Mexican chicken burger met guacomole, mango en chili-salsasaus favoriet. 

Five Guys 
Met roots in Arlington, Virginia, zit het met de burgers van Five Guys wel goed. Ga voor de cheeseburger, bacon burger of little cheese bacon burger. Zin in een bijzondere milkshake? Ga dan voor een milkshake met bacon-, oreo cookieof pindakaassmaak. 

Par Hasard 
Geïnspireerd op de traditionele Belgische frituur kun je bij Par Hasard terecht voor een frites-mayo aan de bar, maar ook voor een viergangendiner met de heerlijkste wijnen. Probeer de 100% vegan-burger van rode biet en wortel op een rosé brioche. 

Finn 
Bij restaurant FINN staan Street Food en specialiteiten van de houtskoolgrill centraal. Zoals de overheerlijke Black Angus Burger. Kies als dessert een Bananarama van gegrilde banaan met chocolade, marshmallow en gezouten karamelijs. 

BurgerMe 
Bij BurgerMe creëer je de allerlekkerste burgers gewoon lekker zelf. Omdat iedereen een eigen smaak heeft, heb je de mogelijkheid om je eigen burger samen te stellen. Wil je met crispy bacon of pittige kaassaus? Alles is mogelijk!