The best burgers in town

Moe van het winkelen en stevige trek gekregen? Plof dan neer in een van de vele restaurants op de horecapleinen in Almere Centrum voor de lekkerste burgers. Natuurlijk kun je er ook terecht voor alle andere gerechten op hun kaart! 

Hudson Bar & Kitchen

Het Amerikaanse restaurant Hudson Bar & Kitchen is natuurlijk de ideale locatie om te genieten van de typische Amerikaanse burger. Geniet tussen de bizonkoppen van de lekkerste hamburgers. 

De Beren Almere

Bij De Beren Almere, met uitzicht op het Weerwater, kun je terecht voor 5 verschillende burgers. Wat dacht je van de Premium Black Angus Burger of de Lamsburger met asperges en tzatziki. Kies als bijgerecht voor dikke of Franse frites, rijst, gepofte aardappel of stokbrood. 

Lou Streetfood Bar

Op de Grote Markt vind je Lou Streetfood Bar. In het industrieel ingerichte restaurant haal je de beste burgers. Met een ruime keuze uit burgers, zijn toch de Crunchy Mexican chicken burger met guacomole, mango en chili-salsasaus favoriet. 

Five Guys

Met roots in Arlington, Virginia, zit het met de burgers van Five Guys wel goed. Ga voor de cheeseburger, bacon burger of little cheese bacon burger. Zin in een bijzondere milkshake? Ga dan voor een milkshake met bacon-, oreo cookieof pindakaassmaak. 

BurgerMe

Bij BurgerMe creëer je de allerlekkerste burgers gewoon zelf. Omdat iedereen een eigen smaak heeft, heb je de mogelijkheid om je eigen burger samen te stellen. Wil je met crispy bacon of pittige kaassaus? Alles is mogelijk! 

Fat Phill's

Fat, fat, fatter. Dat is Fat Phill’s in Almere Centrum. Hier vind je burgers in alle vormen, maten en varianten. Niets is te gek. Met extra veel kaas? Double of triple? Meaty madness? Allemaal mogelijk! Een must try voor de burger gek onder ons.

Meat in the City

Burgers van Meat in the city zijn om bij weg te dromen. Van burgers met Wagyu vlees tot een XXL variant, hier vindt je burgers met extreem goed vlees. Waar wacht je nog op? Reserveer direct een plekje.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!