Zomervakantie in Almere Centrum

Blijf je tijdens de zomervakantie in Almere, maar wil je toch leuke dingen doen? Tijdens de zomer in Almere hoef je niet stil te zitten, want voor iedere dag is er wel wat leuks te verzinnen. Probeer jezelf goed koel te houden tijdens de warme dagen. Houd een terrassen marathon, ga bij alle winkels in Almere Centrum met airco shoppen of zoek verkoeling op het water. Voor binnen en buiten is er genoeg te doen tijdens de vakantie in Almere Centrum. 

Afkoelen in Almere Centrum

1. Ga gezellig een dagje shoppen in Almere Centrum en ga dan vooral bij alle winkels met airconditioning naar binnen! Wist je dat er wel 400 winkels zijn in Almere Centrum? 

2. Houd een terrassen marathon en zorg dat je aan het eind van de zomer alle terrasjes in Almere Centrum hebt uitgeprobeerd. 

3. En als je dan toch al op het terras zit, bestel dan een lekkere ijskoude cocktail of een ijskoffie om mee af te koelen (pas op, niet te veel alcohol met dit hete weer!). 

4. Koel lekker af tijdens het kijken van de nieuwste film bij Kinepolis. In de frisse bioscoopzalen heb je niet eens in de gaten dat buiten de zon volop schijnt. PS: vergeet je Almere centrum klantenkaart niet ;) 

5. Ga picknicken op de Esplanade of ga lekker pootjebaden op steiger de pier. 

6. Huur een bootje en vaar via de grachten in Almere Centrum, zo het Weerwater op. Gezellig met een grote groep op de grote sloep of met de rondvaartboot van Almere Rondvaarten

7. Te veel zon gezien? Zoek verkoeling bij The Game Box en probeer je vrienden te verslaan met de highscores op jouw favoriete game! 

8. Start je ochtend eens goed met een lekker ontbijtje van bij Drewes. ’s morgens is het nog niet zo heet, dus prima vertoeven op hun terrasje. 

9. De lekkerste verkoeling scoor je natuurlijk met een ijsje van Baskin RobbinsIce&Co of van Schep. Lukt het jou om voor het einde van de zomer alle ijssalons in Almere Centrum te ontdekken? 

10. Zoek de ultieme ontspanning op en ga lekker lunchen en knuffelen met katten bij het eerste kattencafé van Almere, The Coffee Cat

Ook leuk om te doen

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!