De koudere dagen zijn begonnen, en wat is er nu gezelliger dan samen de kou trotseren met gezellige dates. Almere Centrum biedt verschillende leuke mogelijkheden om elkaar beter te leren kennen, en wij hebben voor jou 8 geweldige dates samengesteld.

1. De Kunstzinnige Date: Kunst en Cultuur in Almere

Begin je winterse date met een dosis kunst en cultuur. Bezoek de Kunstlinie en geniet van een avond vol comedy bij Comedy Club Almere, of ontdek een van de vele boeiende exposities in De Nieuwe Bibliotheek. Voor een combinatie van creativiteit en lekker eten ben je bij Now's the Time aan het juiste adres. Geniet hier van heerlijke Chicken en Waffles terwijl je de good vibes in je opneemt.

2. De Cheesy Date: Smullen bij Brasserij de Bergerrie en De Bierfabriek

Voor liefhebbers van kaasplankjes is een 'cheesy' date een absolute aanrader. Laat je verrassen door een heerlijk kaasplankje bij Brasserij de Bergerrie, terwijl je samen de tijd neemt om elkaar beter te leren kennen. Sluit de dag af met een huisgebrouwen biertje en een kaasplankje bij De Bierfabriek. Een smakelijke manier om de connectie te verdiepen.

3. De date met overnachting: Romantiek in Almere Centrum

Maak je date extra memorabel met een overnachting. Laat je keuze vallen op hotels als het stijlvolle Leonardo Hotel, de charmante ambiance van Hotel Finn, of de eigentijdse stijl van Hotel Anno. Na een bruisende dansavond of etentje is er geen betere afsluiting dan samen ontwaken in een comfortabel bed.

4. De Bioscoopdate: Filmplezier in Almere

Maak je avond echt bijzonder door een gezellig diner te koppelen aan een filmavond. Ontdek de arrangementen bij Kinepolis, waar je kunt genieten van heerlijk eten in verschillende restaurants. Of ga voor de charme van Het Nieuwe Filmhuis, waar je in een knusse en moderne zaal de mooiste arthousefilms kunt bekijken. Het wordt een avond om samen van te genieten!

5. De ‘Krap in de Tijd’ Date

Voor de dagen waarop de tijd beperkt is, zijn er tal van knusse koffiehotspots in Almere Centrum. Ontdek de leukste plekjes om samen een snelle koffie te drinken hier.

6. De Spelletjesdate of Interactieve Date

Airhockeyen of tegen elkaar racen? Bezoek The Game Box om het ijs te breken, Of ga gezellig samen met je date de uitdaging aan tijdens de pubquiz bij Café op 2. Een speelse manier om de avond door te brengen en elkaar beter te leren kennen.

7. Wereldse Date

Ga op een Wereldse date in Almere Centrum en proef gerechten van over de hele wereld. Geniet van heerlijk Thais eten bij Thaicoon, kruidige Indiase curry's bij Kessariya, of deel gezellig samen een Korean BBQ-maaltijd bij Geonbae.

8. Liquid Date: Cocktails en Meer

Sluit je winterse date af met een vleugje glamour. Bezoek Anno Almere voor een cocktailworkshop en geniet van je zelfgemaakte drankjes! Laat je vervolgens verwennen met live muziek en heerlijke drankjes bij Boutiq Almere, of waag een dansje op salsa- en latinmuziek bij Rosita's.

Meer inspiratie? - Bekijk wat je kunt doen in Almere Centrum

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!