De lichtkunstervaring wordt dit jaar méér culinair! Doe voorafgaand aan of na de wandeling een hapje en drankje bij de vele gezellige horecagelegenheden in het centrum of wandel langs de foodtrucks die op de route staan en jou willen verwennen met iets lekkers voor onderweg. Naast dat je smaakpapillen worden aangewakkerd tijdens dit lichtkunstfestival, word je ook betoverd door diverse muziekoptredens. Elke dag staan er leuke artiesten langs de route die jouw wandeling nog magischer maken!

Ben jij benieuwd naar meer informatie over de horeca-acties, food trucks en muziek optredens? Lees dan gauw verder!

Horeca-acties

In Almere Centrum vind je een gevarieerde selectie aan restaurants, cafés en bars waar je kunt genieten van wereldse smaken, verfrissende drankjes en gezellige sfeer. Doe voorafgaand of na de wandeling een hapje en drankje in Almere Centrum. Een aantal horecagelegenheden hebben een speciale ALLUMINOUS actie voor jou samengesteld.

Bekijk de acties en het aanbod aan restaurants!

Ontdek de acties en restaurants »

Food Trucks

De lichtkunst-ervaring wordt dit jaar méér culinair, met maar liefst drie locaties waar bezoekers kunnen genieten van het aanbod van fantastische food-trucks van (voornamelijk) Almeerse ondernemers. ALLUMINOUS is er voor alle zintuigen, dus naast lichtkunst ervaren met de ogen en de oren, is ALLUMINOUS nu klaar om het festival ook te proeven. 
Eet dus niet té veel voor je start aan de wandeling langs de lichtkunst-route, want de variatie in foodtrucks is groot en er is voor ieder wat wils. 

Kom gezellig langs bij deze foodtrucks voor een heerlijk hapje en drankje

Kom langs bij de Food Trucks »

Live muziek door Poppodium De Meester

Poppodium de Meester verzorgt iedere avond live muziek op het prachtige bostheater op Utopia. Ze maakten speciaal voor ALLUMINOUS een programma met lokale muzikale helden. Rondom het theater staan foodtrucks opgesteld die zorgen voor een hapje en drankje. Kortom een hoop gezelligheid! 

Bekijk de line up »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!