Toegang tot deze voorstelling is gratis

Trial by Jury

20:00  | 15 september | Stadhuisplein

Als een van de weinige operettegezelschappen die ons land nog rijk is, treedt de Gooise Operette op in haar brede regio en laat u genieten van de heerlijke wereld van de operette als muziektheatervorm.

Op het programma staat de vrolijke eenakter Trial by Jury. Het is een korte muziektheaterproductie, gezongen in de Nederlandse taal en begeleid op piano. Het ensemble bemoeit zich als jury en journalisten met een rechtzaak, geleid door een niet al te nuchtere rechter. De kwestie gaat over liefde en overspel, met aan het einde natuurlijk… Geluk!

Het programma wordt omlijst door muzikale highlights uit het repertoire van dezelfde componisten Gilbert&Sullivan. Deels Engels en deels Nederlands gezongen.

Dirigent: Miroslav Dimitrov. Regisseur: Martin Pleyte. Pianist: Matthijs Jongen

Meer Theaterstad

Deze voorstelling is onderdeel van TheaterStad. Elke maand is er een gratis theatervoorstelling in Almere Centrum. De voorstellingen worden gespeeld door lokale theatergroepen: Sterrenstof, TOP Theaterproducties, SubSub, Gouden Haas, SMOA & Gooise Operette.

Naar het complete programma! »

Veel meer te doen!

TheaterStad is onderdeel van het Floriade-jaar! Om te vieren dat Floriade- Expo 2022 in Almere plaatsvindt is het 180 dagen lang feest in Almere. Benieuwd naar wat er nog meer te beleven is? Bekijk het via deze link!

Check alle events! »

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in Almere Centrum!